2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 174 پست
😂😂😂😂😂😂 من یه بار به شوهرم گفتم احسان علیخانی چه جیگریه ۳ روز باهام قهر بود

واقعا اینو گفتی؟؟؟ من که اگه این حرفو بزنم باورکن یعنی قبرخودمو کندم. یعنی شوهرم خودش نمیکشه واگذارم میکنه به داداشام

اخه خودم کلیپشو دیدم

اشتباه دیدی عزیزم احتمالا برای یه عمل دیگه اس

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینو گفتی؟؟؟ من که اگه این حرفو بزنم باورکن یعنی قبرخودمو کندم. یعنی شوهرم خودش نمیکشه واگذارم ...

نه دیگه شوهر من انقدم بخار نداره

فقط قهر میکنه مثل بچه ها 😁😁😁😁

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
سلام من هشت ماه باهاش بودم و دیروز بهم خیانت کرد و متوجه شدم و همین دیگه عاقبت ب خیر نشدم 🙂

عزیزم برای حس بدی که بهت منتقل شده خیلی ناراحت شدم، خدا به قلبت آرامش بده  ، ولی به خودت بگو خدایا ممنون که انقدر دوستم داشتی و نذاشتی بیشتر صدمه ببینم ، خدا خیلی دوستت داشته 💞💞‌

سلام من هشت ماه باهاش بودم و دیروز بهم خیانت کرد و متوجه شدم و همین دیگه عاقبت ب خیر نشدم 🙂

و‌اینکه عاقبت به خیر شدی دختر جان 💞 خدا خیلی دوستت داشته و خیر وصلاحتو خواسته که از دست یه خیانتکار راحت شدی 

تو گوگل زده بود عمل لازک

ابن پیج رو ببین قشنگ توضبح میده و فیلم گذاشته

soren_did_razii@

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

و‌اینکه عاقبت به خیر شدی دختر جان 💞 خدا خیلی دوستت داشته و خیر وصلاحتو خواسته که از دست یه خیانتکار ...

مرسی از شما بله باهاتون موافقم،دیروز تحت تاثیر احساسات بودم 

الان احساس بهتری دارم و دقیقا ب این نتیجه رسیدم که چقدر خوش ب حالمه که زود فهمیدم قبل اینکه جدی بشه این رابطه