2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یسری به همسرم گفتم کاش یه کرد مهابادی بودی با سیبیل 😂😂😂 گفت میخوام میخوام سبیل بذارم ،گذاشت ...

خخخخ آقا کرد هر جا باشه قبوله😂

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
دقیقا من اگر همچین حرفی جلوی شوهرم بزنم عملا حکم قتلمو صادر کردم دم شوهرش گرم که هیچی نگفته

ما در حال جدا شدنیم عزیزم طبیعیه که چیزی نگه

من هم کردهارو دوست دارم. مردهای کردی که باهاشون برخورد داشتم بنظرم خوشگل و جذاب بودند واقعا و همسرم ...

مگه میشه کردها رو دوست نداشت؟

عجیب منم پسرای کرد به دلم میشینن از صحبت کردنشون بگیر تا قد و هیکل ولی خب میدونم تفاوت فرهنگ هم زیاد ...

خیلی جذابن هم دختراشون هم پسراشون😍

چ باحال پارتنرم کورده ولی متاسفانه مجازی هعی ندیدمش هنوز اینجا خیلی از کوردا خوب میگن من ذوق😂🥺

برو حال می کن مگو چیست حال😜

والا 🥴🤕من دیگه چیزی نمیگم زندگیم آشوب میشه تا ابد یادش میمونه ، یسری تو تیوی یه استاد دانشگاه گیلا ...

چقدرم حواسش جمعه😂

یه بار راجب استادم که دوران دانشجویی کراشم بود به شوهرم گفتم یه هفته قهر بود و واقعا منو میدید اشتها ...

😂😂😂😂😂😂

من یه بار به شوهرم گفتم احسان علیخانی چه جیگریه ۳ روز باهام قهر بود

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨