2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم😂

9451 بازدید | 174 پست

من خیلی کردها رو دوست دارم بی نهایتتتت همیشه دلم میخواست یا خودم کرد بودم یا عروس کردها می شدم.یکم هم بهشون شباهت دارم چند سال اهواز زندگی کردم هیچکس باورش نمیشد که من اهل خراسانم.می گفتن یا عربی یا کرد.

سال ها پیش خواهر من چند سال اول ازدواجش سنندج زندگی میکرد اونجا رابطه ی خوبی با صاحب خونه ش برقرار کرد و ماهم برای زایمان خواهرم که رفتیم باهاشون دوست شدیم‌.صاحب خونه شون سه تا دختر داشت که یکیش همسن برادر من بود.برادر من اون سالها ساز می زد و آواز می خوند اینا ازش خوششون اومد و به مامانم گفتن که اگر دوست دارید باهم وصلت کنیم.تفلوت رسم و رسومات و فرهنگ ما و اونا از زمین تا آسمون بود به همین دلیل مامانم زیاد رغبت نشون نداد و اونا هم پاپیچ نشدن.

امشب به شوهرم گفتم ای کاش اون سال ها داداش من با اونا وصلت می کرد پای منم به کردستان باز میشد همونجا ی فکری برا خودم می کردم نه تو بدبخت می شدی نه من از آرزوهام جا می موندم 😂😂😂

والااااااا به خدا 

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار راجب استادم که دوران دانشجویی کراشم بود به شوهرم گفتم یه هفته قهر بود و واقعا منو میدید اشتهاش کور میشد 😶🤕

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

یه بار راجب استادم که دوران دانشجویی کراشم بود به شوهرم گفتم یه هفته قهر بود و واقعا منو میدید اشتها ...

در مورد هیچ خواستگار سابقی نمیتونم جلوش حرف بزنم

کلا با اون فامیل قطع رابطه میکنه😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ای جان شما کردی؟عاشقتونم😍

اره عزیزم...فداتشم مهربون❤

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

آخییی مرسی عزیزم

منم کُردم کسی که باهاش رابطه دارم رشتیه خیلی خودش و خانوادش لیلی ب لالام میزارن که کُردم 🥺😂👀خوشحالم که مردم خوش قلب ایران زمین انقدر مارو خوب میبینن

در مورد هیچ خواستگار سابقی نمیتونم جلوش حرف بزنم کلا با اون فامیل قطع رابطه میکنه😂😂

آفرین 😂سریع شاخکاشون تیز میشه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن