2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 174 پست
کدوم شهر بودی تو کوردستان عزیزم؟

یک هفته اونجا بودم سقز، سنندج، بانه، و شهرهای تو مسیر دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سنندجی ها خیلی بافرهنگن خیلی زیاد

آره خیلی خانواده ی خوبی بودن خدا به مامانم انصاف بده که نذاشت به مراد دلمون برسیم🤣

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله زندگیت درست بشه منم اصلا حال روحی خوبی ندارم  رابطه م باشوهرم خیلی بد شده

ان شاء الله همه حال دلشون خوب باشه من داااااغونم داااااغون

اخه کردای خراسان خیلی با کردستان فرق دارن....  من کردستان رفتم علیرغم اینکه انسانهای بسیار شری ...

شاید تفاوت زبان باعث شده بوده احساس غربت کنید کرد خراسان با بقیه جاها خیلی متفاوتند از پوشش و لهجه بگیر تا بقیه چیزا 

شاید تفاوت زبان باعث شده بوده احساس غربت کنید کرد خراسان با بقیه جاها خیلی متفاوتند از پوشش و لهجه ب ...

آره اصلا نمیشه بگی اینام کردهستن، کردستانیام کردهستن 

کاملا باهم متفاوته فرهنگ و زبان 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

استارتر جان ممنون از شما نظر لطفته! برنامه بریز واسه روزای آخر اسفند بیا کردستان برا نوروز برنامه ها ...

عزیزییی😍خیلی دوست دارم بیام ان شاء الله قسمت بشه بتونم بیام

الانم دیر نشده وقتی نمی‌سازید برید پی زندگی دیگه خب شاید اینبار یه چی باب دلت پیدا شد

آره دیگه در همین فکریم.ولی بعیده کرد گیرم بیاد🤭کلا دیگه قید ازدواج رو زدم عزیزم.کشش هندل زندگی مشترک رو ندارم دیگه‌.خودم باشم بچه م باشه ی اتاق کوچیک هر جای این دنیا که باشه بسمه

اخه کردای خراسان خیلی با کردستان فرق دارن....  من کردستان رفتم علیرغم اینکه انسانهای بسیار شری ...

با احترام و تشکر به نظر شما درسته همه جا آدم خوب و بد هست ولی دوست خوبم شما باید اینو در نظر بگیرید که شما ساکن اون شهر هستید نه مهمان و مسافر اون شهری که الان دارید توش زندگی میکنید! یک هفته زندگی کردن تو ی استان نمیتونه معرف مردم اونجا باشه مخصوصا اینکه شما گفتین چندتا شهر رو هم رفتین! منم کوردم هر شهر دیگه ای برم و ی هفته اونجا بمونم حس غریبی دارم این طبیعیه! اتفاقا کوردها ی اخلاقی دارن فوری با بقیه دوست میشن! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
وای خدا چه جسارتی😂من یکبار قبلنا بهش گفتم چقدر پسرای کورد جذبه دارن نزدیک بود از زندگی ساقطم کنه ال ...

😂😂😂😂

اره بابا من هر حرفیو بخوام بهش میزنم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
با احترام و تشکر به نظر شما درسته همه جا آدم خوب و بد هست ولی دوست خوبم شما باید اینو در نظر بگیرید ...

نه اتفاقا من عاشق کردام 

فیلمهای کردی خیلی دوست دارم خدایی اونجا هم که بودیم جز خوبی و محبت از آدماش چیزی ندیدم، تا دیروقت شبا تو خیابونا میگشتیم برای خودمون، کلی با دستفروشا و مغازه داراهم صحبت میشدیم و ساعتهاحرف میزدیم ولی حسم برام عجیب بود چون من جاهای دیگم مسافرت رفته بودم این حس برام تازه بود 

من یه دوست پسر کرد داشتم علی اللهی بود میگفت ما میگیم زن باید مثل خر کتک بخوره تا ادم بشه بعد میخندی ...

دقیقا من خودم پسر علی اللهی میشناسم که به خاطر دختری که دوست داشت قهر کرد ی ماه تو ماشین خوابید 

بله همه جا خوب و بد داره ولی این آدم خودش شخصیتش مشکل داشته حتی به خونواده ش هم مربوط نبوده وگرنه کردها راجب دخترا و کلا خانم ها اینجوری حرف نمیزنن!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
نه اتفاقا من عاشق کردام  فیلمهای کردی خیلی دوست دارم خدایی اونجا هم که بودیم جز خوبی و محبت از ...

خیلی خوشحالم که از سفرتون به کردستان راضی بودین شما خوبی از خودته بازم تشریف بیارید قدم شما سر چشم ماست ❤️

نمیدونم شاید چون مدت کمی اونجا بودین زمان کافی نداشتین که اخت بگیرید با شهر و حس غریبی از بین بره! ایشالا بازم بیاید حس غریبی محو بشه! مسافرت رفتن کلا به هرجایی حس غریبی داره!