2777
2789
عنوان

چطوری زیست میخونین؟

769 بازدید | 44 پست

من قبلا میومدم کتاب و میخوندم میرفتم سراغ تست شاید نکته زیاد یاد میگرفتم ولی مفهوم و خوب نمیگرفتم

امروز اومدم واسه یه مبحث با اینکه قبلش یکم تست زده بودم و کامل رو متن کتاب مسلط بودم فیلم نگاه کردم از استاد عظیمی

بعد دیدممم چقدرر شیرین شد و مفهومشو قشنگ گرفتمم بعد با یه دید بهتر کتاب و خوندم و تست میزدم

ماهایی ک همش مجازی بودیم و هیچی از درسارو خوب یاد نگرفتیم خودخوان خوندن زیست واقعا سخته

مخصوصااااا زیست دوازدهممممم

از یه طرفم نمیخوامم واسه همه فصلا فیلم ببینم..موندم واقعا

اتفاقا یه مهمون دارم که پزشکی میخونه بزار ازش بپرسم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش پرسیدم میگه واسه دوازدهم فیلم ببین 

ولی پایه فقط یازدهم فصل تو لید مثل. و تقسیم سلولی 

بقیش خودخوان بخونی بهتره

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
واقعااااااااا  بپرس پس   ببین معلم داشته یا ن

برای اون فصل هایی که گفتم میگه استاد مقاری دیده

ازش پرسیدم میگه واسه دوازدهم فیلم ببین  ولی پایه فقط یازدهم فصل تو لید مثل. و تقسیم سلولی  ...

اره 

مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی   

میشه ی سوال دیگ هم بپرسی

بهش بگو خیلی کند تست میزنم چیکار کنم ینی تحلیل و ایناش خیلی طول میکشه

هعی نکته هارو وارد کتاب میکنم

اره  مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی     میشه ی سوال دیگ هم بپرسی بهش بگو خی ...

ازش پرسیدم میگه تست اموزشی که نکته می‌نویسی ۱۵ تا تو یساعت نرماله ولی تست تسبیتی ۳ دقیقه باید باشه

تست های ازمونم که خودت میدونی

گفت البته بستکی به منبع مورد استفاده داره مثلا ایکیو واقعا زمان می‌بره 

ازش پرسیدم میگه تست اموزشی که نکته می‌نویسی ۱۵ تا تو یساعت نرماله ولی تست تسبیتی ۳ دقیقه باید باشه ...

اهاااااا

یه سوال دیگ هم دارم 

جمع بندی بلد نیستم واسه اون چیکار باید بکنم

ببخشید هعی سوال میپرسم

اهاااااا یه سوال دیگ هم دارم  جمع بندی بلد نیستم واسه اون چیکار باید بکنم ببخشید هعی سوال می ...

میگه برا جمع بندی خلاصه نویسی ها خیلی به کار میاد منبع ازمونی کار بشه مثلا موج ازمون   و همه ی ازمون ها از همه ی. موسسات میگه اگه اگه بتونی برا جمع بندی مشاور بگیری خیلی خوبه کمکت میکنه