2777
2789

قبلش بگم تبلیغ نیس نه شماره میدم نه ادرس 

سوالمم اینه با وجود چیزایی ک ازش میگم و چیزایی ک گفته اتفاق افتاده بنظرتون باور کنم خیانت نکرده و دوسم داره و ی خانوک دیگم هست پیش اونم میرم اونم اینع حرفای اینو میزنه همیشه 

من یبار بخاطر اینک دوست پسرم خیلی بیتوجه اون اولای رابطه ک عادت نکرده بودم هنوز بهش گفتم ک خیانت میکنی و هرچی از دهنم درومد گفتم بد استخاره باز کردم با حرف اون خانومی ک استخاره بازکرد بهش گفتم خیانت میکنی اون موقع نمیدونستم استخاره خیانت اینارو نشون نمیده بد رفتم پیش این خانوم ک سرکتاب باز میکنع اصلا نگفتم مشکلم چیه خودش گفت ک تو بهش ی تهمت زدی و با حرف ی زن این کارو کردی و ازت ناراحته یبارم با دوست پسرم کات بودم برگشت گفت ک میاد ولی بازم میره نمیمونع دوست نداره راست میگه اومد ولی اون رفت من دعوا اینا راه ننداختم خودش رفت بدشم رفتم پیشش گفتم راجبش اینو گفتی گفت نه اون موقعه دوستت نداشت الان داره بد ما دوباره کات کردیم یعنی من کات کردم سر اینکه ی چیزی تو خونش بودیم اورد منم گفتم ک چرا باید همچین چیزی داشته باشه و فلان و هرچی از دهنم درومد گفتم و کات کردم بد این خانومه زنگ زدم گفت خودش برمیگرده و خیانتم نکرده بد سر ازدواج خاهرم با شوهرش رفتیم پیش این خانوم گفت ک پسره غد و ی دندس دو طرف باید کوتاه بیان تا بشه دقیقا همون شد یا مثلا میگفت باید ی معجزه بشه تا ازدواج کنن ی اتفاق افتاد تو مایع های معجزه بود واقعا بد مثلا این خانومه از کجا میدونست من با دوست پسرم دعوا کردم یا بهش تهمت زدم من فقط رفتم گفتم ی سرکتاب باز کن ببین کسی ک میخامش ستارهامون جفته یا نه همین 

بد چند روز پیش دوباره حضوری رفتم پیشش سرکتاب باز کرد بد من فکر میکردم ی مریضی دارم این خانومه گفت ندازی نگران نباش اما من تمام علاعمشو داشتم ازمایش دادم دیردز زنگ زدم ازمایش گاه گفت منفیه بد رفتم پیشش برگشت گفت پسره برمیگردع دبدارم دارین فقط زبونش بگیر

نمیفهمی که موکل داره و براش راحت تر از آب خوردنه ک ایم چیزارو بهت بگه ؟؟؟؟؟ خودت بدبخت نکن دیگه نرو ...

نه موکل نداره یکیشون‌داره ولی اینکی الان اینارو ازش تعریف کردم قران باز میکنه میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه موکل نداره یکیشون‌داره ولی اینکی الان اینارو ازش تعریف کردم قران باز میکنه میگه

مگه تو قران زندگی نامه و رویدادهای روزانه همه مردم نوشته شده قرانو فقط برا ظاهر اورده

جن داره و بهش اطلاع میده حتی بدون قران هم بهش اطلاع میده

هیچکس نمیاد بگه من ساحرم و جن دارم

از اسم های دیگه مثل فالگیر دعا نویس مولا و... استفاده میکنن

رمز قرانو بلدن عزیزم

اگر فالگیرمیتوانست برای تو کاری کند ابتدا برای خود انجام میداد 

خودرا ازبلا دورمیکرد یاثروتمند میکرد... وگدایی تورا نمیکرد برای فا. ل گرفتن... 

آگاه باش که رفتن نزد س‍احرذرمال فالگیر دعانویس و... کفر و شرک است(طبق سلسه احادیث)

❗️ومهم تر هرکس نزد چنین کسانی برود به نص صریح قرآن آیه ۱۰۲سوره بقره کفر ورزیده است!

🔺رسول الله ﷺ میفرماید:

«هرکس، نزد کاهن و فالگیری برود و از او درباره‌ی چیزی بپرسد، نماز چهل شب او پذیرفته نمی‌شود».

خب پس این چطوری ایندرو میگه ب این دقیقی

عزیزم دارم میگم جن داره

پیامبر(صلی الله علیه و سلم )میفرمایند: خداوند درروزتولد هربچه ای جنی را مأمورمیکند جهت سنجش ایمان فرد تا آخرین لحظه فوت که به آن قرین یا همزادوموکل هم گفته میشود.

بامراجعه به دعانویس بلافاصله اسم فرد و مادرش رامیپرسدفورا ازطریق جن تعلیم شده و اجیرخود بیوگرافی وگذشته اش راازهمزادفردمقابل گرفته و به خودش بازمیگرداند افرادنیزچون حقایقی را ازفردی ناشناس و غریبه میشنوند باورکرده و ضمینه برای مراتب بعدی دروغ پراکنی .کلاه برداری  فراهم میشود تاازآینده هم حرف بزنند  .

آدمهای عاقل .آینده را فقط خدا میداندوبس .

گذشته هم پرازخاطرات خوب و بد که خودمان سپری کردیم بازگوکردنش به دردما نمیخورد ولی برای ساحر سودخوبی دارد اینجوری سرآدمها را شیره می مالند 

قران قدمت چندصدساله آیا جای تعجب نیست کتابیکه برای من بازکردن بیوگرافی وسرنوشت من را درآن نوشتندچندین سال ازمن بزرگترباشد.

چطورمیشودچنین چیزی.

آیا فریبی ، نیرنگی درکارنیست .

تورات ،انجیل ،قرآن ویاحتی نسخه های قدیمی دفینه چنین قدرتی ندارند در آنها نوشته نشده