2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4555 بازدید | 230 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه منم پسرم نزدیک دوسالشه میگم زودتر ک با هم بزرگ بشن 

اتفاقا اشتباهه انقدر تحت فشار قرار میگیری ک اشکت در میاد لااقل بذار پسرت 5سالش وتموم کنه 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
میشه بگی چرا؟ من هم میترسم بیارم هم میترسم پسرم تنها بمونه هوف انتخاب سختیه

فرزندت چند سال داره .اگه مشکل مالی نداری و همسرت همراهت شک نکن یعنی یه ذره هم شک نکن و فرزند  دوم را بیار .بچت تو زندگی افسرده خواهد شد و خلا عاطفی وحشتناکی را تجربه خواهد کرد .دو تا بچه با امکانات کمتر به مراتب بهتر یه فرزند غرق نعمت و فراوانی خواهند شد .و همیشه به خاطر تنهایی که کشیدی ازتون طلبکار خواهد بود ‌

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
همین دیگه از اون طرفم من داداش دارم سر زندگیشه مگه چقدر میتونه منو از تنهایی در بیاره نمیدونم والا گ ...

ببین بیار

بچه ت هرچی بزرگتربشه حس تنهاییش بیشتر میشه.

بعدم خونه تونم پر نشاط تر و زنده تر میشه.

درمورد فاصله م من انقدر دست دست کردم که ۹ سال فاصله ی بچه هامه، ولی خب هم اولی کمک دستمه، هم خودم بچه داری برام جذابه چون خیییلی بین دوتاش استراحت کردم.

فقط بزرگ شن خیلییی از نظر رفاقتی به درد هم نمیخورن چون جنسشونم فرق داره