2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4549 بازدید | 230 پست
ولله خیلییییی هم خوب موندم غیراز اینکه دیسک کمر دارم وکلا دیابت ارثی داریم وگرنه بقول زنداییم که بعد ...

ماشالله به شما

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

🥲خیلی تصمیم سختیه، بچه اولتون چند سالشه؟

۳۴ سالمه بچه اولم هشت سالشه

دوسداشتم به موازات ازدواج و بچه آوردن رو زندگی شخصی خودمم پیشرفت داشته باشم، فاصله زیاد افتاده. ولی بشدت راضیم.

اینکه بچه میخوام و دخترهم میخوام قطعیه، 

اینکه تو پنجاه سالگی یه دختر ده پونوزده ساله داشته باشم سرزنده ترم میکنه تواون سن، 

همه سختیاشو بجون میخرم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۴ سالمه بچه اولم هشت سالشه دوسداشتم به موازات ازدواج و بچه آوردن رو زندگی شخصی خودمم پیشرفت داشته ...

چه طرز فکر خوبی، من پسرم عید میشه دوسالش واقعا فاصله سنی بیشتر از ۳ سال دوست ندارم برای بچه ها، تز طرفی نمیخام ترسو باشم از طرفی واقعا میترسم اشتباه باشه و در حق پسرم اجحاف بشه نتونم بهش برسم در همه لحاظ مادی و معنوی

چه طرز فکر خوبی، من پسرم عید میشه دوسالش واقعا فاصله سنی بیشتر از ۳ سال دوست ندارم برای بچه ها، تز ط ...

خیلی خوبه که همه جوانبو میسنجید، درحق پسرتون ولی کوتاهی نمیشه چون ظاهرا مشخصه شما مادر مسئول و بادغدغه ای هستید.

فک میکنم پشیمون نمیشید

ان شالله بهترین تصمیم و بگیرید

خیلی خوبه که همه جوانبو میسنجید، درحق پسرتون ولی کوتاهی نمیشه چون ظاهرا مشخصه شما مادر مسئول و ...

مممنونم ان شالله، دعا کن برام به ی نتیجه قطعی و بدون پشیمونی برسم