۶ سال پیش وکیل بودم همون سال اول انصراف دادم . ولی اسم و عکسم تو سایت وکلای استان موندهذ. هنوزم برای وکالت دادن بهم زنگ میزنن . حتی امروزم زنگ زدن . برای بیمه یا زمین و ملک کلی بهم زنگ زدن. یکم تشویق میشم برگردم ب وکالت . الان کارمندم . دارم انصراف میدم تا دو ماه دیگه برام ابلاغ دفتر اسناد رسمی میزنن . دودل شدم برم وکالت . نمیدونم با اینکه هیچ کس منو نمیشناسه و ندیده چطور از روی عکسم منو انتخاب میکنن ! حتی یه اقایی زنگ زد برای وکالت یه زمین تو گیلان . از تهران بود . من گفتم دیگه فعالیت ندارم بعد اسمس داد من دنبال وکیل بودم ولی با دیدن عکستون خیلی ازتون خوشم اومد و هدفم این بود از طریق کارتون باهات اشنا بشم برای ازدواج! منم ک جواب ندادم دوباره اس داد ک من داروسازم و فلان شرکت داروسازی دارم تو تهران . گفت اگه اجازه بدی میام خاستگاری رسمی اشنا بشیم .منم گفتم متاهلم دیگه رفت . الان ک چهره ام داغونه . وکیل بشم باید برای تطبیق با الانم عکس الانمو بزارم . ب حدی شکسته شدم یه درصد شبیه قبل نیسم
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
درامد نداشتم سال اول بودم نیاز مالی داشتم شوهرم پول نداشت حتی بیمه مو رد کنم .اشتباه کردم تو سن کم ازدواج کردم . خونه پدرم میموندم این مشکلات پیش نمیومد
اولین بار نبود عزیزم . اونم گفت رسما میاد . اسم شرکت و اینارو گفت عکسارو فرستاد ک مثلا ثابت کنه . اخه چرا بخواد سر وکیل کلاه بزاره . میره سراغ ادم ساده ن وکیل!
اونا فرق دارن تو رو میشناختن ! منظورم اینان که ندیده نشناخته گفته قصدم ازدواجه ...
چی بگم . خب دیگه اسمم رو تو کانون دیده عکسمو دیده . ادم معمولی نبودم خب از خداشم باشه 😂 اونم خب یه ادم بیکار اینا نبود .داروساز بود و فوق پولدار . سفرهاش همه خارجی بود . برام ثابت شد . منم ادم ساده نبوذم ک الکی اعتماد کنم . شاید مجرد بودم بهش فرصت میدادم 🫤