2777
2789

۶ سال پیش وکیل بودم همون سال اول انصراف دادم . ولی اسم و عکسم تو سایت وکلای استان موندهذ. هنوزم برای وکالت دادن بهم زنگ میزنن . حتی امروزم زنگ زدن ‌. برای بیمه یا زمین و ملک کلی بهم زنگ زدن. یکم تشویق میشم برگردم ب وکالت . الان کارمندم . دارم انصراف میدم تا دو ماه دیگه برام ابلاغ دفتر اسناد رسمی میزنن . دودل شدم برم وکالت . نمیدونم با اینکه هیچ کس منو نمیشناسه و ندیده چطور از روی عکسم منو انتخاب میکنن ! حتی یه اقایی زنگ زد برای وکالت یه زمین تو گیلان . از تهران بود . من گفتم دیگه فعالیت ندارم بعد اسمس داد من دنبال وکیل بودم ولی با دیدن عکستون خیلی ازتون خوشم اومد و هدفم این بود از طریق کارتون باهات اشنا بشم برای ازدواج! منم ک جواب ندادم دوباره اس داد ک من داروسازم و فلان شرکت داروسازی دارم تو تهران . گفت اگه اجازه بدی میام خاستگاری رسمی اشنا بشیم .منم گفتم متاهلم دیگه  رفت . الان ک چهره ام داغونه . وکیل بشم باید برای تطبیق با الانم عکس الانمو بزارم . ب حدی شکسته شدم یه درصد شبیه قبل نیسم

هرچی خیره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور نکن معمولا مزاحمن این جور مردا

اولین بار نبود عزیزم ‌. اونم گفت رسما میاد . اسم شرکت و اینارو گفت عکسارو فرستاد ک مثلا ثابت کنه . اخه چرا بخواد سر وکیل کلاه بزاره . میره سراغ ادم ساده ن وکیل!

اونا فرق دارن تو رو میشناختن ! منظورم اینان که ندیده نشناخته گفته قصدم ازدواجه ...

چی بگم . خب دیگه اسمم رو تو کانون دیده عکسمو دیده ‌. ادم معمولی نبودم خب از خداشم باشه 😂 اونم خب یه ادم بیکار اینا نبود .داروساز بود و فوق پولدار . سفرهاش همه خارجی بود . برام ثابت شد . منم ادم ساده نبوذم ک الکی اعتماد کنم . شاید مجرد بودم بهش فرصت میدادم 🫤