2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 230 پست
هم به شدت مرددم، هم خجالت میکشم😐

خجالت برا چی قربونت برم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه دوم بارداری؟

بله عزیزم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
خجالت برا چی قربونت برم 

اینکه میگن بچه دوم بی عقلی و فلان میگم به چشم حماقت نگام نکنن😁

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بله عزیزم 

به سلامتی البته شما از من خییییلی کوچیکتری😄قطعا توان و حوصله بیشتری داری و البته جسارت جوانی😃👍🏻

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اهمیت نده همونا که این و میگن خودشون صد تا بچه میارن 🙃خودت که دوست داری بیار

به سلامتی البته شما از من خییییلی کوچیکتری😄قطعا توان و حوصله بیشتری داری و البته جسارت جوانی😃👍🏻

فداتشم❤️🙃

نترس...منم اون موقع فکرشو میکردم با این وضعیت مالی یکی دیگه بیاریم میگفتم قطعا کم میاریم...ولی حساب ...

همینکه میگیم خدا روزیشو میده، یعنی همین

خدا حفظشون کنه🌱

اصلاااا اهمیت نده...هرچقدر نسبت به این جور افراد بی تفاوت تر باشی اونا بیشتر حرص می‌خورند

آخه ربطی به کسی نداره،سختیه بارداری و درد زایمان و شیردهی و خرج پوشک و شیر خشک و اینا برای پدر و مادره بعد حرصش رو بقیه میخورند

پسر منم ۵سالشه و اصلا نمیتونم به بچه دوم فکرکنم، ولی دلم برا پسرم میسوزه، دوس دارم یه دختر هم بیارم ولی اصلا از لحاظ روحی و اعصاب نمیتونم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤