2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 230 پست
چراباید الکی بگم جانم 

🥲چی بگم اینجا اینقدر سر به سر آدم میذارن 

جاری خالم ۵ تا پسر داره نمیدونم چجوری از پسش بر بیاد ب نظر من ی توکل خیلی قوی میخاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه امریکایی هستم ۳۹سالمه 😂

عزیزم از چند سالگی بچه دار شدین؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ننه بخدا چرا الکی بگم کوچکترین بچم پنج ماهشه بزرگترین هم ۲۱سالشه کمتر دو هفته دیگه عروسی دخترمه

چ جالب

چیشد ک این تعداد خواستین

بعد از لحاظ مالی سخت نیست 

من نهایت ۳تا دوست دارم ولی تواین گرونی ۳تا زیاده 

ی تازه مامان💗

بله دوتا دارم .منم چون تفکر شمارو داشتم ،فاصلشون زیاد شد .۹ سال فاصله دارن .

خدا حفظشون کنه 

اگه پسرت کوچیکه بیار  ولی خب بخاطر دختر شدن نیار چون دلیل بی منطقی هست واسه بچه آوردن

شوهرم دختر دختر میکنه من فرقی نمیکنه برام

ننه بخدا چرا الکی بگم کوچکترین بچم پنج ماهشه بزرگترین هم ۲۱سالشه کمتر دو هفته دیگه عروسی دخترمه

ویییییی ننه خدا قوت پهلوان خدا قوت

بچه کجایی شما

چند سالتونه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

2تا پسر دارم 

همین الان بچه هام بهم میگفتن مامان پس کی ما میریم نی نی میاریم

آبجی میخاییم 

اسم انتخاب کردن براش

😅😅😅

بنظرم اگر خواهر یا برادر نداشته باشه بیشتر در حق پسرت اجحاف میشه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من اگه اولی بیارم دومیو دیگه عمرا بیارم ب خودم میرسم و رو پیشرفت خودم دیگه تمرکز میکنم اگه بعدش شد میارم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤