2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم آوردن؟ موندم تو دو راهی🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 230 پست
جدی ۷ تا ماشالله چطور حوصله میکنی من که اعصاب همین یدونه هم ندارم

ولله اعصابم که به مو بنده  همه بچهام خوب بودن غیراین یکی مونده به اخری پدرپدر پدرمو دراورده سه سال نیمشه  خیلی نا ارومه 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اجحاف بشه؟ تنهایی بزرگترین اجحاف در حق بچه هاست

همین دیگه از اون طرفم من داداش دارم سر زندگیشه مگه چقدر میتونه منو از تنهایی در بیاره نمیدونم والا گیج شدم شوهرمم ک دوتا داداش داره بود و نبودشون فرقی نداشت براش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خانم صادقی کی هست حالا؟؟؟ 

یه گوگل کن خانم صادقی دهمین فرزندش را به دنیا اورد 

دیری ری رین 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
اره جدی ۳۹سالمه عزیزم پنج تا بچه سزارین اوردمم🥲

خدا بهتون ببخشه😍😍😍😍😍😍😍😍

آخرش پنج تا هستن یا هفت تا؟

بعد چجور پنج تا سزارین؟آخه همه اطرافیان ما میگن نهایتا بشه با سزارین 3تا بچه به دنیا آورد البته یکی هست ک 4تا سزارین انجام داده

مامانا منم میخام دومی رو بیارم ولی دختر دارم دوس دارم بعدی پسر باشه 

دکتر خوب تو شیراز سراغ دارین برای تعیین جنسیت؟؟

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
🤭وای خیلی خوب میشه مخصوصا اگه کوچولو باشن 🤭 من حس میکنم تا  ۴۰ سالگی درحال تولید مث هستم😂

من فعلا ۳۹سالمه شوهرم میگه هفت نحسه خانم حداقل هشت تاشون بکن  وای داماد دارم خجالت میکشم 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بحث مالی که گفتی گذاشتم کنار دیدم نه هوا داریم نه اب داریم نه اموزش درست داریم نه... پس کنسل شد  ...

همین دیگه همش ب شوهرم میگم بیا بریم از ایران ما ک میتونیم گوش نمیده باید همت کنه که نمیکنه 

من فعلا ۳۹سالمه شوهرم میگه هفت نحسه خانم حداقل هشت تاشون بکن  وای داماد دارم خجالت میکشم

اگه توان مالیشو داری و می تونی از پسش بر بیای به نظر بکن ۱۰ تا😂 به خدا همین بچه ها اخرش برات میمونن😍🥺

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ولی من تک فرزندی رو بیشتر دوست دارم وضعیت اینجا که معلوم نیست حالا یدونه رو آدم یه جورایی میرسونه یا بخواد بفرسته برای تحصیل جای دیگه از عهده یدونه بر میاد ولی دوتا و یا بیشتر رو هرکسی نمیتونه تو شرایط خوب بزرگ کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من اگه اولی بیارم دومیو دیگه عمرا بیارم ب خودم میرسم و رو پیشرفت خودم دیگه تمرکز میکنم اگه بعدش شد م ...

عزیزم سن من دیگه ب این چیزا نمیرسه😁پیشرفتامو کردم