2777
2789

هرکی میگه بچمو زدم, همه بدون استثنا میگن وای, چرا؟ تو مادر نیستی!مادر بچشو نمیزنه, یا میگن بچه ی من هنوز تا حالا صدامو بلند نکردم روش, یا یک نفر بود بچه ی چهارساله ش روی فرش دستباف کرم رنگش لاک قرمز ریخته بود اومده بود گفته بود دعواش کردم ولی بعد عذاب وجدان گرفتم, همه اومده بودن میگفتن, بچه ست دیگه. اصلا نباید بهش اخم هم میکردی! چرا دعواش کردی؟ اون بچه پس فردا مشکل دار میشه! من واقعا واسم جالبه, چقدر مادرهای سایت صبور و آرومن, به نظرتون بچه ی چهار ساله یه کار اینطوری بکنه بعد باید اومد توی روش خندید گفت آفرین دخترنازم. ! حالا به لوس شدن بچه کاری ندارم .واقعا صبر و درایت مادرهای سایت واسم جالبه که به بچه هاشون از گل نازک تر نمیگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچمو به جاش دعوا میکنم به جاش هم نازشو میکشم اینجا هم از هیشکی برای بچه داریم نظر نمیخوام هرکی بچه منو ببره نیمساعتم نگهش نمیداره 😂😂🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا عصبانی که نمیشه نشد ولی واقعا بچه هرکاری کنه بازم نباید زدش من خودم با تنبیه بدنی مخالفم ولی دیگه یه خرده جذبه هم لازمه که بچه زیادی هم پررو نشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

۹۰ درصد ایناییکه اینجا جبه میگیرن خوده واقعیشون نیستن 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

منم مامانم هیچ وقت نه کتک زد نه داد.

ولی زن عموم مثل نقل و نبات میخوابوند توش گوش بچش، همون بچه الان جلو هممون بهش میگه پدرسگ، میزنش....

نتیجه صبر و استقامت وقتی بچه بزرگ بشه میبینی.

اون فرش تمیز میشه ولی عزت نفس اون بچه دیگه درست نمیشه.

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.

منم داد میزنم ولی نمیزنمش مگه میشه عصبانی نشد اصلا

غر غر هم از مامانم مونده چون مامانم نمیزدمون فقط غر و داد بارمون میکرد  سعی میکنم اینقدر کشش ندم حالا 

شوهرم اگه داد بزنه چنان جلوش وایمیسم انگار خودم داد نمیزنم اصلا😂

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️