2777
2789
عنوان

چرا من باید عذاب بکشمممممم

212 بازدید | 13 پست

ت روخدا فقط راه حل بگین 

با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم 

بغیر من ۳ تا عروس دیگه هم داره ولی ی شهرستان دیگن ک ۴۵ دیقه راهشه چون ما نزدیکیم کلا از ما انتظار دارن ۱ ساله عروسی کردیم ۴ ماه اول خوراکمون با هم بود و باید صب ساعت ۱۰ میرفتم طبقه بالا تا ساعت ۱۱ شب اونجا میبودم تا همسرم میومد 😳😳😳خونه مهمون همه چی با من بود کار خونه…😒

بعد دیگ نرفتم بهونه آوردم گریه میکردم پیش شوهرم غذا نمیخوردم تا اینک گفت پایین باش نرو بالا ی مدت باهام سر سنگین رفتار میکردن مثلا دو هفته اینا ولی بعدش باز انتظارا شروع شد مهمون میومد زنگ میزد به شوهرم به زنت بگو بیاد کمک مهمون دارم حتی دو نفر هم بیان زنگ میزنه یا با سنگ ریزه ها میزنه شیشه اشپزخونم ک متوجه بشم کارم داره 

هفته ای دوبار میرم خونش تمیز میکنم

سرش گیج میرفت چن روز و سه روز پیش بردنش بیمارستان چون من نزدیک بودم من همراه بودم تا ۲ روز بعد دختراش اومدن پیشش 

خودتون میدونین دیگ همراه بودن بیمار جقد سختی داره ….

بعد اومدم خونه بچه خواهر شوهرم موند پیشم ک اون بره بیمارستان  اصلا نشد درست حسابی استراحت کنم 

الانم بردن ی شهر دیگ بستری کنن شوهرش مونده رو سر منه بدبخت😔😔😔 اصلا راحت نیستم از وقتی ازدواج کردم یه روز خوش ندیدم 

چیکار کنم ؟؟؟

چقدر سخت . ولی عزیزم تو باید از اول مرز هارو تعیین میکردی . الآن بشین با شوهرت اتمام حجت کن و بگو نمیخوام دیگه کارهاشون رو چون تو خونشون نشستیم انجام بدم . عروس گرفتین کلفت که نگرفتین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر سخت . ولی عزیزم تو باید از اول مرز هارو تعیین میکردی . الآن بشین با شوهرت اتمام حجت کن و بگو نم ...

تعین‌میکنم ولی نمیشه چون نزدیکم نمیشه 

تا وقتی ‌مادر شوهرم بیاد پدرشوهرم کلا میاد اینجا فداش لباساش اتو‌کردن لباساش شستن لباساش کلا با منه حالا مادر شوهرم بیاد باز میان ملاقاتش میرن من باید اونجا باشم همش خم و راست بشم😭

خیلیییی خیلی پشیمونم ک شرط اولمو خونه جدا نزاشتم از همون اول خاستگاری 

الان هر کی میبینم قبل ازدواج پسرشون یه طبقه میزنن برا پسر و عروسیشون در آینده 😑 انگار که ما خیلی دوست داریم اونجا زندکی کنیم😑

دختر ترک
الان هر کی میبینم قبل ازدواج پسرشون یه طبقه میزنن برا پسر و عروسیشون در آینده 😑 انگار که ما خیلی دو ...

اره تا کنیز گیر بیارن دیگ سواستفادهگرااا 

باور کن اصلا اینجا آرامش نداریم‌منو همسرم تو ی هفته ۴ روز جرم بحث داریم سر این‌چیزا من میگم اینجوری اون میگه مادر پدرمه وظیفمه کمک حالشون باشم منم میگم من چ گناهی کردم نمیخام ت این حاشیه ها باشم نمیخام همش پیش این و اون خم و راست بشم

تعین‌میکنم ولی نمیشه چون نزدیکم نمیشه  تا وقتی ‌مادر شوهرم بیاد پدرشوهرم کلا میاد اینجا فداش ل ...

چون از اول کار انجام دادی برات به نوعی وظیفه شده . بهانه بیار . مثلا دستم درد میکنه ، فلان جام درد میکنه . 

تیکه بیرون.  همیشه مودب بودن درست نیست . بهشون بگو اگه از پس کار خونه بر نمیان نیرو خدماتی بگیرن .

کلفت گرفتن یا عروس

همینو بگو به شوهرم میگم از اینجا بریم میگه همه ب ما میخندم پدرمادرمون بهمون خونه داده بریم اجاره بشینیم😒😒 منم گفتم من کنیزی رو در مقابل خونه مفت نمیخام حاضرم چادر زندگی کنم اینجا نه شوهر نفهممم برداشت گفت الان داغی نمیفهمی چی میگی باید تحمل کنی 

چون از اول کار انجام دادی برات به نوعی وظیفه شده . بهانه بیار . مثلا دستم درد میکنه ، فلان جام درد م ...

سر خونوادش دو بار روم دست بلند کرده عوضی امشب بهش میگم یا منو از اینجا در بیار یا طلاقم بده