2777
2789

من زبان میخونم یا موسیقی تو مواقعی ک موقعیت ندارم واقعا نمیتونم کارای این شکلیم انجام بدم حالم بد میشه شما چطور به این کاراتون می‌رسید 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من چهار روز بود پدرم فوت شده بودن محبور شدم برم دانشگاه امتحان میان ترم بدم ، دانشگاهم دو ساعت فاصله با خونمون داشت ..... نمره ام شد ۱۷، دوره دکتری میخوندم اون موقع....حالا فرض کن توی اون چند روز درس هم میخوندم .

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار روز بود پدرم فوت شده بودن محبور شدم برم دانشگاه امتحان میان ترم بدم ، دانشگاهم دو ساعت فاصله ...

واقعا چطور میتونستی من لثه هام داره تیر میکشه با لوله جاروبرقی کتک خوردم دستم تیر میکشه خانواده ام روانی تر شدن تهدید به مرگ میشم هر روز چطوری درس بخونم؟ انگار رمقم کشیدن

واقعا چطور میتونستی من لثه هام داره تیر میکشه با لوله جاروبرقی کتک خوردم دستم تیر میکشه خانواده ام ر ...

تو وضعت با من فرق داره ،محیطت نا امن است 

چرا کتکت میزنن

تو وضعت با من فرق داره ،محیطت نا امن است  چرا کتکت میزنن

کل ۲۰ سال زندگیم باهام بد رفتاری میکنن چون مشکل روانی دارن بهشون بگی یه لحظه صبر کن الان میام ظرفا رو بشورم یهو به ادم حمله میکنن 

کل ۲۰ سال زندگیم باهام بد رفتاری میکنن چون مشکل روانی دارن بهشون بگی یه لحظه صبر کن الان میام ظرفا ر ...

سعی کن فعلا هیچ بهونه ای دستشون ندی 

سعی کن فعلا هیچ بهونه ای دستشون ندی 

هوووف خدا نسیبت نکنه واقعا ظالمن کاش یکیشون میمرد راحت میشدم 

هوووف خدا نسیبت نکنه واقعا ظالمن کاش یکیشون میمرد راحت میشدم

دختر گلم دستت واقعا متاثرم کرد

الان ک ی مدت گذشته ان شالله بهترشده اوضات؟

والا دلم از کاری ک باهات انجام دادن بدرد اومد

دختر گلم دستت واقعا متاثرم کردالان ک ی مدت گذشته ان شالله بهترشده اوضات؟والا دلم از کاری ک باهات انج ...

خداروشکر زندگیم خیلی بهتر شد وقتی خانوادم بعد از اینکه دیدن دارم خودکشی میکنم چندین ماه پیش روانپزشک رفتم دیگ اون جور اذیتم نمیکنن مث قبل ولی گاهی یه دعوا میشه چندتا ورق قرص جمع میکنم بالا ۴۰۰ تا بشه خودکشی کنم ولی هی دل دل میکنم 

خداروشکر زندگیم خیلی بهتر شد وقتی خانوادم بعد از اینکه دیدن دارم خودکشی میکنم چندین ماه پیش روانپزشک ...

عزیزدلم زیبای امروز و فردا ک اینده ات باعشقه

ب درمانت پابند باش ومطمعن باش سختیا تورو قویتر واستوارتر میکنه بخودت بگو وبقبولون ایندم پرازعشقه 

خدا همه چیو برام جبران میکنه 

باتکرار دوتاکلمه ،،ک قویم باشه و خواهاتش باشی

مطمعن باااااش زندگیت بکامت میشه وورق برمیگرده

بهیچ کس هم نگو چیو تکرار و خاهانی

محدودیتایی ذهنی الان ،اصلا این ماورا رو درک نمیکنه

وتمسخر میکنن حتی بخای دربارش بحث کنی

لطفا فکروحشتناک رو از ذهن ومخیلت دور کن برای همیشه

شیطان ملعون چون خودش جهنمیه ،

،قسم خورده ک پریزادیایی پاک مث شمارو هم از زندگی ناامید و ب گناهی عظیم ،ک نابود کردن جسم زمینی ومتعاقبش ،شکنجه همیشگیه روح خدایی هس ک تووجودمونه،چرا اخه گل زیبا

حیف نباشه ،من از در باتمام وجود ،توفرشته عشق‌ رو در اغوش میکشم مث ی مادر ،ی دوست وباهات همدلم

لطفا ب حال خوب وخوبتر خودت کمک کن

واگه مایل بودی بازهم منو در جریان قرار بده 

عزیزدلم زیبای امروز و فردا ک اینده ات باعشقهب درمانت پابند باش ومطمعن باش سختیا تورو قویتر واستوارتر ...

میتونم یه جایی باهات در ارتباط باشم؟ اپلیکیشنی جایی

میتونم یه جایی باهات در ارتباط باشم؟ اپلیکیشنی جایی

عزیز دلم من تازه وارد این کفتگوهاشدم

واصلا از منوالش وضوابطش سردرنمیارم هنوز  

شما چ پیشنهادی داری گل دخترم

چجوری میشه رو شما بگو عزیزم

بتونم ب شما کمکی کنم خوشحال میشم عزیزم

عزیز دلم من تازه وارد این کفتگوهاشدمواصلا از منوالش وضوابطش سردرنمیارم هنوز شما چ پیشنهادی داری گل ...

🌹 نمیدونم عزیزم