2777
2789

درسته باید تلاش کرد نمیشه بشینی از اسمون برات پول بیاد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی تو مغزمون کردن دروغه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

فامیل همسرم وقتی بچه شون دنیا امد پدره بیکار شد تا ۷ ماه خونه نشین بود . اما خداروشکر خدا ی جوری بلندش کرد الان ماشالله اوضاعشون خیلی خوبه، خونه ، ماشین دو تا مغازه خریدن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

عزیزم تقصیر بچه نیست ، مسائل اقتصادی برای همه افراد سخت شده.

بچه نه رزق و روزی میاره نه سختی و تنگ دستی ، این ها به تلاش آدم و اوضاع جامعه و اقتصاد و....بستگی داره

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه

میاره ولی سرراه یه سری مشکلات اقتصادی و کل اه بردار و تحریم و گرونی و این چیزا وایسادن که میبلعن و نمیذارن به مقصد برسه 

البته حالا میان هزار صفحه برات شعار میدن که ما بچمون دنیا اومد نیاوران پنت خریدیم  ولی توجایی که امشب میخوابی فردا صبح حدود پنج درصد افزایش قیمت و کاهش ارزش نقدینگی داری شعار چه دردی دوا میکنه ؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تازه من شنیده بودم روزی دختر خیلی هم بیشتره ماهم شرایط مالی مون اکی بود تصمیم گرفتی برای بچه دوم اقدام کنیم همین که گرفت هی بد بدتر شد تا اینکه ورشکست شد و همممه چی رو از دست دادیم

البته اون دوران همسرم خیانت می کرد این رو هم شنیدم که خیانت برکت رو از زندگی می بره

فامیل همسرم وقتی بچه شون دنیا امد پدره بیکار شد تا ۷ ماه خونه نشین بود . اما خداروشکر خدا ی جوری بلن ...

خودش کاری نکرد و فقط خدا بهش پول و خونه و ماشین داد ؟

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه