2777
2789
عنوان

مامانهای مهربون لطفا تجربه از شیر گرفتن بچه هاتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 53 پست
واقعا هم نشد، الانم تاپیک زدم ببینم کسی موفق شده به مرور از شیر بگیره بچه رو

نمیشه والا منم دوسال شیر میدم بعد یه چسب زخم میزنم روش یه شب ناراحتن فرداش خوب میشن 

کم پدرمون درمیاد با بچه داری اینم بشه عذابمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر دخترت چندوقتشه؟شبها بیدار میشه برا شیر

۲۲ ماهشه، بله .چون ریفلاکس داشت تا صبح چندبار بیدار میشد، الان کمش کردم به بیچارگی، اما بازم اخر شب میخوره و میخوابه،بکبار نیمه شب و یکبار دم صبح

نصف  شب بیدارمیشن شیر می خواد اب نمی خوره

من هنوز خودم به اون مرحله نرسیدم پسرم ۴ ماهشه چیزایی که از اینستا یاد گرفتم و گفتم ولی می گن شیر شب و ۶ ماه به بعد بگیرین انشالله خودم بتونم با همین روش می گیرم

من هنوز خودم به اون مرحله نرسیدم پسرم ۴ ماهشه چیزایی که از اینستا یاد گرفتم و گفتم ولی می گن شیر شب ...

منم برای بچه اولم تز زیاد میدادم الان سه تا دارم هیچ نظری ندارم بدم راجع به بچه ،ازبس پوستم کنده شد

به خودت سخت نگیر

من هنوز خودم به اون مرحله نرسیدم پسرم ۴ ماهشه چیزایی که از اینستا یاد گرفتم و گفتم ولی می گن شیر شب ...

انشالله که بتونی، اینستا پوست دخترمو کند،منم فکر میکردم میشه، شروع کردم کم کردن شیرش، اونم متوجه شد و ناراحته، خیلی اذیت میشه، از اونطرفم انگار بیخودیه اذیت شدنش چون کامل قطع نشده

انشالله که بتونی، اینستا پوست دخترمو کند،منم فکر میکردم میشه، شروع کردم کم کردن شیرش، اونم متوجه شد ...

کم کم گرفتن بخاطر خودته که شیر تو سینت نمونه خدایی نکرده ابسه کنه از شیر گرفتی تا چند وقت شیرت و بدوش 

کم کم گرفتن بخاطر خودته که شیر تو سینت نمونه خدایی نکرده ابسه کنه از شیر گرفتی تا چند وقت شیرت و بدو ...

نمی مونه،اوخر شیردهی،شیر کم میشه. برای دختر اولم اینطوری بود. دخترم مهمتره برام تا خودم، دوست دارم اذیت نشه اما انگار اینجوری بدتره

انشالله که بتونی، اینستا پوست دخترمو کند،منم فکر میکردم میشه، شروع کردم کم کردن شیرش، اونم متوجه شد ...

چند وقته شروع کردی کم کنی؟ اگه امکانش هست روزی چند ساعت بزارش خونه مامان بزرگاش تا سرش گرم بشه از سینت یادش بره