2777
2789
عنوان

مامانهای مهربون لطفا تجربه از شیر گرفتن بچه هاتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 53 پست
خداکنه راحت باشه براش، حال خودم بده،دلم میسوزه براش

ان شاء الله که راحت گرفته میشه فقط باید صبور باشی دزدش نکنی چسب برق بزن به سینه بعد بگو پیشی جیش کرده روش دیگه طرفت نمیاد فقط یک هفته تا ده روز چسب روش باشه که اگه یکبار ببینه اذیت میشه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته خیلی،چجوری گرفتی؟ 

من قرص سرماخوردگی رو با ابلیمو قاطی کردم زدم سینم دیگه نمیخوره ولی خیلی ناراحته خودم از اون بدترم ب خدا...ب نظرم سخت ترین دوره از بچه داریه ..میخوام تا چن  شب بهش بدم چون شیر مونده گره کرده تو سینم..

من هنوز خودم به اون مرحله نرسیدم پسرم ۴ ماهشه چیزایی که از اینستا یاد گرفتم و گفتم ولی می گن شیر شب ...

منم مثل شما فکر میکردم  نه ماهگی از شیر میگیم راحت میشم ، ،اما دختر من یازده ماهشه شبها که بیدار میشه بهش اب میدم ولی تا شیر نخوره نمی‌خوابه، اگه هم تو بغلم بخوابونمش چند دقیقه بعد باز بیدار میشه گریه می‌کنه ، همه روشها رو هم رفتم که شب سیرش کنی و.... اخرش شیر میخواد  

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
منم مثل شما فکر میکردم  نه ماهگی از شیر میگیم راحت میشم ، ،اما دختر من یازده ماهشه شبها که بیدا ...

ببینم چی می شه دیگه توکل به خدا من از الان جای خوابش هم جدا کردم چون بچه ترن ترس و تاریکی و متوجه نمی شن قی

ببینم چی می شه دیگه توکل به خدا من از الان جای خوابش هم جدا کردم چون بچه ترن ترس و تاریکی و متوجه نم ...

چه عالی ، شب بیدار نمیشه برا شیر ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چرا بیدار می شه الان واسه از شیر شب گرفتن زوده ۴ ماه و نیمه ۶ به بعد سعی می کنم شیر شب و کم کنم  ...

موفق باشی عزیزم ♥️ انشاالله شاهد رشد و قد کشیدن و موفقیتهاش باشی