2777
2789
عنوان

مامانهای مهربون لطفا تجربه از شیر گرفتن بچه هاتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 53 پست
نمی مونه،اوخر شیردهی،شیر کم میشه. برای دختر اولم اینطوری بود. دخترم مهمتره برام تا خودم، دوست دارم ا ...

اخی عزیزم ناراحت نباش این یه مرحله از زندگی که همه بچه ها باید بگذرونن چیزیش نمی شه ناراحتش نباش این نیز بگذرد تا هفته دیگه انشالله اوکی شده

چند وقته شروع کردی کم کنی؟ اگه امکانش هست روزی چند ساعت بزارش خونه مامان بزرگاش تا سرش گرم بشه از سی ...

یکی دو هفته شده که از شب شروع کردم و الان روز هم دارم کم میکنم. فکر میکنم بچه سر در گم میشه، نمیدونه بگه شیر میخواد یا نه. 

من کارمندم صبح تا ظهر که نیستم نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم ناراحت نباش این یه مرحله از زندگی که همه بچه ها باید بگذرونن چیزیش نمی شه ناراحتش نباش این ...

ممنون.خدا عزیز شما رو نگهداره، اگه ببینم اذیت میشه تا هفته اول عید صبر میکنم که خودم خونه هستم، بعد تلخش میکنم و کامل میگیرمش. باید خودم باشم که از نطر روحی اذیت نشه

یکی دو هفته شده که از شب شروع کردم و الان روز هم دارم کم میکنم. فکر میکنم بچه سر در گم میشه، نمیدونه ...

خوب اگه فکر می کنی یه دفعه بهتره یه دفعه بگیر چسب زخم رو سینت بزن بگو اووف شده هر وقت شیر خواست بغلش کن باهاش بازی کن بهش خوراکی بده

ممنون.خدا عزیز شما رو نگهداره، اگه ببینم اذیت میشه تا هفته اول عید صبر میکنم که خودم خونه هستم، بعد ...

اره خوب عجله ای که نیس تا دوسالگی وقت داری ولی شیر شب و دوباره نده همین تعدادی که کم کردی همین قدر نگه دار تا دوباره نشه روز از نو روزی از نو

واقعا هم نشد، الانم تاپیک زدم ببینم کسی موفق شده به مرور از شیر بگیره بچه رو

روز جمعه از شیر بگیر چون تو این روز صبرش زیاد میشه من هر دوتا بچه ها مو روز جمعه گرفتم اصلا اذیت نشدیم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

دو شب اول یک شب یک سینه رو بده تو خواب بخوره شب دوم سینه دیگتو اینجوری زودتر هم شیرت خشک میشه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
دو شب اول یک شب یک سینه رو بده تو خواب بخوره شب دوم سینه دیگتو اینجوری زودتر هم شیرت خشک میشه

خودش میفهمه.یکی شو میخوره میره سراغ دومی.عادت کرده، خیلی وابسته است، چون ریفلاکس داشت زیاد میچسبید به من

خودش میفهمه.یکی شو میخوره میره سراغ دومی.عادت کرده، خیلی وابسته است، چون ریفلاکس داشت زیاد میچسبید ب ...

دیگه وقتی از صبح شیر ندادی سینه پر از شیر هست زود خالی نمیشه نصف شب که شیر خواست بده تا وقتی خوابش عمیق شد سینه رو آروم بکش از دهنش بیرون مطمئن باش از صبح که نخورده خودشم حالش بد میشه از این حجم شیر

شام هم غذای مفصل بده بهش مثل آبگوشت یا غذایی که خوب سیر نگهش داره