2777
2789
عنوان

این تاپیک تعطیل شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 148 پست
برای این سوالها زیاد سرچ کردم جواب درست حسابی وجود نداره  خیلی طول کشید بفهمم اصلا خیلی از او ...

اره درست میگی . هیچ وقت آدم به جواب قطعی نمیرسه ، فقط باید دید کدوم دیدگاه از نظر من منطقی تره ، فکر کنم هدف این باشه بیشتر بدونیم و بیشتر تحربه کنیم و بیشتر تحربه های بقیه رو از طریق فیلم ها ، داستان‌ها و ...بدونیم ، بهتر از دنبال یه جواب قطعی گشتنه.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثی راجع به کتاب و مقاله های علمی نیست چند درصد میرن کتاب و مقاله میخونن برای سوالشون ؟ شاید یه ع ...

افرین دقیقا میدونم چی میگی 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

برای این سوالها زیاد سرچ کردم جواب درست حسابی وجود نداره  خیلی طول کشید بفهمم اصلا خیلی از او ...

نظرات خیلی متفاوته، شما خودتون باید قضاوت کنید که کی درست میگه و کی داره توجیه میکنه

خدا هدایتشون کنه. متاسفانه خیلیا به حرف اینا از دین میان بیرون من به چشم دیدم تو اقوام گول همین سوال ...

بله متاسفانه باید مطالعمون رو ببریم بالا تو یه تاپیک دیگه میگفت خدا اصلا وجود نداره و وجود خداوند رو منکر شده بود بهش گفتم داری اشتباه میکنی گفت فقط یه دلیل بیار که خدا هست گفتم اگه فقط یه دلیل قانع کننده بیاری که خداند وجود نداره کافر میشم دمش رو رو کولش گذاشت رفت متاسفانه بیشترشون هم کم سن و سال هستن و تحت تاثیر بعضی پست وکلیپ های اینستا

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بله من تا حالا بعه دین یا اعتقادات هیچ کس توهین نکردم چون اصلا دلم نمیخواد به اعتقاداتم توهین بشه هم ...

عقل كل خداست إينو از آفرينش جهان ميفهميم

إنسان با عقل ناقص نميتونه همچي رو درك كنه و بفهمه ما فقط تسليم إسلام هستيم 

ي سوالايي ميپرسن كه خود خدارو زير سوال ميبرن و تهش ب توهين ميرسن معلومه نميخوان آگاه باشن غرض ديگه دارن

و اینکه گفتن تاریخ رو فاتحان نوشتن پس خیلی به سندیتش اعتبار نیست همین ۵ سال قبل رو جوری تحریف میکنن و مینویسن که اگر خودمون نبودیم و ندیده بودیم فکر میکردیم واقعا جوری که نوشته شده بوده 

بعصی ها خیلی تو این دوتا تاپیک جو دادن یه سوالی پرسیده شد و جوابی داشت اگر واقعا از درستی چیزی که بهش اعتقاد داریم مطمئن هستیم بدون توهین و گزارش و تعلیق ازش دفاع کنیم نه بدتری کاری کنیم طرف جبهه ی دوبرابر بگیره در مقابلش 

اون روزی که مردم ما احترام به عقاید رو یاد بگیرن عید منه واقعا

بله اما متاسفانه نمیدونم کی یاد میگیرن🌷

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عقل كل خداست إينو از آفرينش جهان ميفهميم إنسان با عقل ناقص نميتونه همچي رو درك كنه و بفهمه ما فقط ت ...

بله متاسفانه یه عده هم دل به دلشون میدن😔😔😔

و اینکه گفتن تاریخ رو فاتحان نوشتن پس خیلی به سندیتش اعتبار نیست همین ۵ سال قبل رو جوری تحریف میکنن ...

نمیزارن زود تاپیک میترکه اخه و یه عده میمونن با شک و شبه

همین الان داشتم میگفتم مردم جهان مدرن به شدت سطحی شدن چون همه چیو تو گوگل سرچ میکنن درحالیکه این مب ...

گوگل موتور جستجوگره، از خودش مطلبی نداره. شما وقتی سوالی دارید و سرچ میکنید اولا باید بتونید منبع معتبر رو از غیرمعتبر تشخیص بدین. مثلا وبلاگها و وبسایتهای بی‌نام و نشان معتبر نیستند. ثانیا باید نظرات هر دو طرف رو بخونید تا قضاوت درستی کنید. نه اینکه از ابتدا بگید من فقط نظرات موافقان مذهبی میخونم یا فقط نظرات مخالفان مذهب رو میخونم.

و اینکه گفتن تاریخ رو فاتحان نوشتن پس خیلی به سندیتش اعتبار نیست همین ۵ سال قبل رو جوری تحریف میکنن ...

بله درسته منم داشتم پاسخ میدادم دیدم تاپیک از دست رفته 

البته خب پاسخ اینها هم یکی دو خط نیست که بشه جواب درستی داد فقط میشه ارجاع داد به کتابی مقاله ای ویسی که بیشتر دربارش بدونن

بله متاسفانه باید مطالعمون رو ببریم بالا تو یه تاپیک دیگه میگفت خدا اصلا وجود نداره و وجود خداوند رو ...

متاسفانه نسل جدید فکر میکنن بی خدایی یعنی روشنفکری 

از اینا انقدر تو دانشگاه زیاده تو عمرشون یه کتاب نخوندن بعد میان ادعای عالم بودن میکنن به خدا ته بدبختیه از سن کم بیفتی تو این باتلاق آخرشم بشه پوچی و خودکشی

متاسفانه نسل جدید فکر میکنن بی خدایی یعنی روشنفکری  از اینا انقدر تو دانشگاه زیاده تو عمرشون ی ...

بله دیگه روشنفکری رو با بی ایمانی اشتباه گرفتن ماها هم که محرم میریم هیئت بی کلاسیم

نمیزارن زود تاپیک میترکه اخه و یه عده میمونن با شک و شبه

والا فقط گزارش زدن بلد شدن 

چرا گزارش میزنید با زبون خوش عقلانی و منطقی بحث کنید شاید همین بحث منطقی باعث شد طرف قانع بشه 

دوتا مطلب جدید هم  یاد گرفتیم و از  دو تا عقیده متفاوت سر دراوردیم