2777
2789
عنوان

این تاپیک تعطیل شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 148 پست
چقدر بده که در کشور ما نمیشه هیچ چیزیو نقد کرد یا حتی سوالی پرسید. همین نشون میده که چقدر کشور ما عق ...

همین الان داشتم میگفتم مردم جهان مدرن به شدت سطحی شدن چون همه چیو تو گوگل سرچ میکنن

درحالیکه این مباحث نیاز به عمق و سالها مطالعه مرتب داره تا در اخر بشه نتیجه گیری کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا از یه جا پول میگیرن چون بیکار نیستن هی بیان چرت و پرت بگن

بله مطمئنم اخه از یه عالم بپرسین مگه میشه یه شهر یا یه مخل رو حانی یا عالم نداشته باشه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بله و خودش هم میدونست فقط برای ایجاد شبه تو دین میان زیاد از این تاپیک ها دیدم

چندتا سوال بود فقط .خیلی مطمئن میگید واسه ایجاد شبه🤔

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

همین الان داشتم میگفتم مردم جهان مدرن به شدت سطحی شدن چون همه چیو تو گوگل سرچ میکنن درحالیکه این مب ...

گوگل پر از مقاله های علمی و پر از کتاب‌هه ، چطور میگید تخصصی نیست ، خود یوتیوب یه مدرسه س واسه خودش 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بخاطر همين توهين ها مدت طولاني اصلا ني ني سايت نيومدم فقط باعث عصبانيت ميشد و زندگيم بهم ريخت 

بله من تا حالا بعه دین یا اعتقادات هیچ کس توهین نکردم چون اصلا دلم نمیخواد به اعتقاداتم توهین بشه همچنین ادمهایی دین یا مذهبی فکر نکنم داشته باشن

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

پاکش کنم؟

آره

بیخیالش😕😁😍

سرچ کردن خودش یه هنره 

برای این سوالها زیاد سرچ کردم

جواب درست حسابی وجود نداره 

خیلی طول کشید بفهمم اصلا خیلی از اون هایی هم که پاسخگو هستن خودشون نمیدونن چی به چیه و فقط کلماتی که قبلا یاد گرفتن مثل طوطی بازگو میکنن 

چون محقق کمه تو کشور ما متاسفانه 

واقعا این سوال پرسیدن داره؟ ذره ای شعور ندارن نمیدونن جواب این سوال کاملا مشخصه فقط میخوان شبهه ایجا ...

بله فردا هم احتمالل میخوان بگن چرا امام جواد در بچگی به امامت رسید یا وجود منجیمون رو منکر بشن 

چندتا سوال بود فقط .خیلی مطمئن میگید واسه ایجاد شبه🤔

بله میگم از این تاپیکا زیاد دیدم تهش به فحاشی میرسه متاسفانه

بله فردا هم احتمالل میخوان بگن چرا امام جواد در بچگی به امامت رسید یا وجود منجیمون رو منکر بشن 

خدا هدایتشون کنه. متاسفانه خیلیا به حرف اینا از دین میان بیرون من به چشم دیدم تو اقوام گول همین سوالای چرت رو خوردن 

اگه عقل داشتن میفهمیدن ولی عمدا خودشونو میزنن به اون راه

چی بگم هر چی هم بگی جواب نمیدن فقط یه گوشه میشینن تا کاربرا همدیگرو تیکه پاره کنن هر ادمی با هر دینی محترمه کی میخوایم بفهمیم

گوگل پر از مقاله های علمی و پر از کتاب‌هه ، چطور میگید تخصصی نیست ، خود یوتیوب یه مدرسه س واسه خودش& ...

بحثی راجع به کتاب و مقاله های علمی نیست

چند درصد میرن کتاب و مقاله میخونن برای سوالشون ؟

شاید یه عده خیلی کم

اکثرا سرچ میکنن و یه پاسخی که چند نفر بهم دادن یا یه سایتی چندخط گذاشته میخونن و تمام

و کتابای خوبی هم که اخیرا چاپ شده تو گوگل پیدا نمیشن