مانا_مانا۹۶ مدیر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 عنوان این تاپیک تعطیل شده است | مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 148 پست همین دیگه سوالات مهم خود را در گوگل و با فیل شکن جستجو کنید .🙏 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را 1402/11/29 | 12:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21301 نگو نگو پاکش کنم؟ از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
iler عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 2304 چقدر بده که در کشور ما نمیشه هیچ چیزیو نقد کرد یا حتی سوالی پرسید. همین نشون میده که چقدر کشور ما عق ... همین الان داشتم میگفتم مردم جهان مدرن به شدت سطحی شدن چون همه چیو تو گوگل سرچ میکنندرحالیکه این مباحث نیاز به عمق و سالها مطالعه مرتب داره تا در اخر بشه نتیجه گیری کرد
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 اینا از یه جا پول میگیرن چون بیکار نیستن هی بیان چرت و پرت بگن بله مطمئنم اخه از یه عالم بپرسین مگه میشه یه شهر یا یه مخل رو حانی یا عالم نداشته باشه درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 بله و خودش هم میدونست فقط برای ایجاد شبه تو دین میان زیاد از این تاپیک ها دیدم چندتا سوال بود فقط .خیلی مطمئن میگید واسه ایجاد شبه🤔 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
bushraaa عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 262 بله مطمئنم اخه از یه عالم بپرسین مگه میشه یه شهر یا یه مخل رو حانی یا عالم نداشته باشه اگه عقل داشتن میفهمیدن ولی عمدا خودشونو میزنن به اون راه
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 همین الان داشتم میگفتم مردم جهان مدرن به شدت سطحی شدن چون همه چیو تو گوگل سرچ میکنن درحالیکه این مب ... گوگل پر از مقاله های علمی و پر از کتابهه ، چطور میگید تخصصی نیست ، خود یوتیوب یه مدرسه س واسه خودش • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 بخاطر همين توهين ها مدت طولاني اصلا ني ني سايت نيومدم فقط باعث عصبانيت ميشد و زندگيم بهم ريخت بله من تا حالا بعه دین یا اعتقادات هیچ کس توهین نکردم چون اصلا دلم نمیخواد به اعتقاداتم توهین بشه همچنین ادمهایی دین یا مذهبی فکر نکنم داشته باشن درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 پاکش کنم؟ آرهبیخیالش😕😁😍 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
iler عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 2304 سرچ کردن خودش یه هنره برای این سوالها زیاد سرچ کردمجواب درست حسابی وجود نداره خیلی طول کشید بفهمم اصلا خیلی از اون هایی هم که پاسخگو هستن خودشون نمیدونن چی به چیه و فقط کلماتی که قبلا یاد گرفتن مثل طوطی بازگو میکنن چون محقق کمه تو کشور ما متاسفانه
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 واقعا این سوال پرسیدن داره؟ ذره ای شعور ندارن نمیدونن جواب این سوال کاملا مشخصه فقط میخوان شبهه ایجا ... بله فردا هم احتمالل میخوان بگن چرا امام جواد در بچگی به امامت رسید یا وجود منجیمون رو منکر بشن درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 چندتا سوال بود فقط .خیلی مطمئن میگید واسه ایجاد شبه🤔 بله میگم از این تاپیکا زیاد دیدم تهش به فحاشی میرسه متاسفانه درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
bushraaa عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 262 بله فردا هم احتمالل میخوان بگن چرا امام جواد در بچگی به امامت رسید یا وجود منجیمون رو منکر بشن خدا هدایتشون کنه. متاسفانه خیلیا به حرف اینا از دین میان بیرون من به چشم دیدم تو اقوام گول همین سوالای چرت رو خوردن
نیلوفرانه_72 عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 10398 میپرسن ۱۰۰ لیر چقدر میشه ؟ گوگل واسه چیه پس😂 ولی منم هرسری جواب میدم والا آخه 🤪
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 اگه عقل داشتن میفهمیدن ولی عمدا خودشونو میزنن به اون راه چی بگم هر چی هم بگی جواب نمیدن فقط یه گوشه میشینن تا کاربرا همدیگرو تیکه پاره کنن هر ادمی با هر دینی محترمه کی میخوایم بفهمیم درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
iler عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 2304 گوگل پر از مقاله های علمی و پر از کتابهه ، چطور میگید تخصصی نیست ، خود یوتیوب یه مدرسه س واسه خودش& ... بحثی راجع به کتاب و مقاله های علمی نیستچند درصد میرن کتاب و مقاله میخونن برای سوالشون ؟شاید یه عده خیلی کماکثرا سرچ میکنن و یه پاسخی که چند نفر بهم دادن یا یه سایتی چندخط گذاشته میخونن و تمامو کتابای خوبی هم که اخیرا چاپ شده تو گوگل پیدا نمیشن