2777
2789
عنوان

این تاپیک تعطیل شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 148 پست
عزیزم منم دهه هشتادیم ولی معتقدم دین یه چیز عقلی هستش کسی که با دیدن مردم از دین زده بشه همون بهتر ک ...

متاسفانه خیلی از ما به این درک نرسیدیم که اگر مشکلی در مورد چیزی داریم و ازش سر درنمیاریم از کنارش رد شیم و حرف و عمل دوتا دیگه رو ملاک قرار بدیم که شاید حرف و عمل اون دوتا هم خیلی درست نباشه گاهی مثل همین جا که سوال پرسیده میشه با توهین تحقیر و توبیخ مواجه میشیم 

بله چرا سعی نمیکنیم از کارهای خوبشون الگو بگیریم اهل سنت نماز هاشون رو پنجگانه میخونن که به نظرم بهت ...

اهل سنت یه نمونه بود که دم دستمونه چون تو کشور خودمون اهل سنت زیاد هستن  همه ی ادیان یه سری اصول دارن که مشترکه و راحت با توجه به اون اصول و رعایتش میشه یه مومن واقعی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو یه خاواده ی شیعه ی دو اتیشه دنیا اومدم و بزرگ شدم که راستش شدید با عقایداهل سنت مشکل داشتن اما ...

منم یه زمانی تا انتهای این مسیر رو رفتم ولی متاسفانه آخرش اصلا قشنگ نیست چون کاری با شما میکنن که هم از خودت متنفر بشی هم از تمام شیعه ها

شاید اول با خودت میگی چقدر خوبه نماز هاشون تو پنج وقت میخونن و... ولی اگه تا عمقش بری بهت میگن این حرامه اون حرامه اصلا زندگی کردن حرامه 

من تازه تونستم از اون حال بیام بیرون هنوزم نمیتونم عید نوروز و... رو قبول داشته باشم به خاطر تعالیم اونا

خلاصه که اصلا پی کتاب های اونا نرید وگرنه مثل من باید کلی با خودتون کلنجار برید که به عقاید قبلی برگردید

اهل سنت یه نمونه بود که دم دستمونه چون تو کشور خودمون اهل سنت زیاد هستن  همه ی ادیان یه سری اصو ...

بله واقعا 👍

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

دقیقا .

من خیلی ساله که تلویزیون نگاه نمیکنم اما گاهی تو بعضی جاها سخنرانی بعضی از این روحانیون  رو میبینم یه حرفهایی میزنن تازه متوجه بی دینی روز افزون مردم میشم یه چیز هایی میگن عجیب و غریب اینجا بعضی دوستان گفتن از اهلش سوال کنید دیگه فکر نکنم فعلا ودرحال حاضر کسی بیشتر از این قشر در مورد دین اطلاعات داشته باشه وقتی بالای منبر یه همچین حرفهایی میزنن من بی سواد و بی اطلاعات چطور اعتماد کنم به جوابی ک به سوال من دادن نویسنده خیلی از کتابها هم همین افراد هستن 

من خیلی ساله که تلویزیون نگاه نمیکنم اما گاهی تو بعضی جاها سخنرانی بعضی از این روحانیون  رو میب ...

از بین اینا خیلی افراد کمی هستن که واقعا با سوادن اگه اونا رو پیدا کنی حرف هاشون واقعا ارزش شنیدن داره من بیشتر از روحانی های خارجی میشناسم تو یوتیوب هستن بیشتر

منم یه زمانی تا انتهای این مسیر رو رفتم ولی متاسفانه آخرش اصلا قشنگ نیست چون کاری با شما میکنن که هم ...

دقیقا منظورم منم همینه که چشم و گوش بسته و صرف اینکه فلان ادم  این حرف رو زده پس حتما درسته پیش نریم اول اصولی که از طرف خدا اومده رو در نظر بگیریم با توجه به اون طبق زمانه و فراخور روز و احوالِ پیش رو درست ترین چیز رو انجام بدیم 

چه بسا که همین دین و مذهب هم به مرور زمان و با توجه به درک و فهم مردم اون زمان توسط پیامبران براشون فرستاده شده 

از بین اینا خیلی افراد کمی هستن که واقعا با سوادن اگه اونا رو پیدا کنی حرف هاشون واقعا ارزش شنیدن دا ...

شما نسل جدید خدا رو شکر اگاه ترید به خیلی از منابع دسترسی داریدفرمودید دهه هشتادی هستید پس هم سن و سال بچه ی من هستید تقریبا 

نسل ما فرق داشت ساده تربودیم منابع اطلاعاتی نداشتیم وهر کسی هرچی میگفت رو زود باور مبکردیم گاهی خیلی تحت تاثیر خانواده ها بودیم گاهی اجبار خانواده باعث شکل گرفتن عقایدمون بود یه مثال بزنم 

یه روز یه روحانی اومد مدرسه مایی که ابتدایی بودیم گفتن هر کی نماز میخونه یه نوری تو پیشونی داره که من میبینم و ماهایی که نماز خون نبودیم باورمون شو مقنعه هامون رو کشیدیم پایین تا نتونه پیشونی هامورو ببینه انقدر ساده بودیم که نفهمیدین همین کار ما  باعث میشه خودمون رو لو بدیم الان نمیشه بچه هارو به این روشها گول زد مدیر مدرسه ی پسرم میگفتن گاهی بچه ها یه بلایی سر ما میارن کل کادر مدرسه باید فکر کنیم کجا و چطوری ازشون رکب خوردیم 

شما نسل جدید خدا رو شکر اگاه ترید به خیلی از منابع دسترسی داریدفرمودید دهه هشتادی هستید پس هم سن و س ...

بله درسته مخصوصا که اون موقع بچه ها مجبور بودن با عقاید خانواده و جامعه پیش برن 

حرف از تحقیق و اینا مطرح نبود .هرچند منم چند سال دبستان اونقدر مغزشویی شدم مثلا به ما میگفتن تا چادر نباشه انگار فلان و بهمان هستید به حدی که من الان محجبه هستم ولی از چادر متنفرم ولی خب خداروشکر رفتار اینطور افراد باعث نشد کلا از دین زده بشم

بله درسته مخصوصا که اون موقع بچه ها مجبور بودن با عقاید خانواده و جامعه پیش برن  حرف از تحقیق ...

من در مورد بچه ها خیلی حساسم ظلم بهشون برام خیلی سنگینه اینجا افرادی  رو میبینم که چشم و گوششون رو بستن حرفهایی میزنن که ادم میمونه چطور حتی این حرفها رو بشنوه مثلا یه تاپیک بحث این بود چون خدا تو قران گفته ازترس فقر بچه هاتو رو نکشید پس سقط گناه کبیره هست حالا بحث سر چی بود استاتر تاپیک فهمیده بودن بچشون قراره با نواقص خیلی زیاد دنیا بیاد و راهنمایی میخواستن برای سقط اینها هم قسم و ایه و نفرین و فحش که خدا گفته سقط گناه کبیره هست بچه رو دنیا بیار والا اول از همه خدا همه جا تو همه ی ادیان سفارش کرده که به بنده های من ظلم نکنید و هرچی رو میبخشم جز ظلم در حق بنده هام رو حالا اینکه وقتی فهمیدی بچه قرار با کلی مشکل دنیا بیاد و میتونی کاری کنی تا اخر عمر عذاب نکشه چه از نظر دین چه عقل وچه عرف درست تره یا بنا به استناد به یه ایه که اون هم کلا شرایط اون ایه فرق داره پیش بری حرف هم بزنی میگن شما کافر هستید حرف خدا رو زیر پا میزارید برات گزارش میزنن و تعلیقت میکنن 

یا همین چادر تو کتشون رفته فقط چادری ها مومن و با حجب و حیا هستن ادمی دیدم که گردی صورتش هم به زور پیدا بود دستکش میپوشید  من کل مدتی که دیدمش نفهمیدم ابروهاش چه مدلیه چون زیر مقتعه اش بود اما با همسر یکی دیگه از دوستامون ارتباط برقرار کرد زندگی اون ادم رو از هم پاشید حتی از ناراحتی و استرس بچه اش سقط شد و باعث همین این بلا ها یه چادری به ظاهر با حجب و حیا و مومن بود 

شما نسل جدید خدا رو شکر اگاه ترید به خیلی از منابع دسترسی داریدفرمودید دهه هشتادی هستید پس هم سن و س ...

چقدر خوب توضیح دادید،

خوشبختانه الان با وجود اینترنت و منابع زیاد فارسی و انگلیسی میشه به همه حور اطلاعاتی دست پیدا کرد و همه جور نقدی رو مطالعه کرد. چقدر توی این مدرسه‌ها خرافات و خبرهای دروغ به خورد ما دادند و اون موقع اینترنتی نبود تا سرچ کنیم و دروغ‌ها را رو کنیم.

چقدر خوب توضیح دادید، خوشبختانه الان با وجود اینترنت و منابع زیاد فارسی و انگلیسی میشه به همه حور ا ...

لطف دارید چون همه ی اینها رو با تمام وجود درک کردم با بچه های این نسل هم زیاد سر و کله زدم