2777
2789
عنوان

فردا آمینوسنتز دارم لطفا دعام کنید هم برا نمونه گیری هم برا جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 5595 بازدید | 94 پست
امیدم به خداست انشالله که خداوند رحم کنه و این بچه رو سالم و سلامت ببخشه دوباره بهم….

انشاله عزیزم 🥰الان میدونی فندقت چی میگه؟!! میگه مامانی بخدا من هیچیم نیس خیالت راحت کم خودتو بابایی رو اذیت کن بعد میگه مامان تو روخدا تا میتونی چیزای مقوی بخور یخورده بمن ویتامین برسه بابا ضعف کردم این تو🤣🤣🤣

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم که دلگرمم میکنی اره ریسک خامم ۱ به ۱۲۳ بود بدون مارکر خون و سونوگرافی… ولی خوب ریسک ۱ ...

من بعد از سونوی ان تی که جریانشو بهت کفتم ایندفعه ازمایش غربال دوم یعنی نقص لوله عصبی یاهمونAFP ریسک ۱به۶ شدم. دوباره روز از نو روزی از نو.  

خدالعنت کنه این آزمایش ها و مسخره بازیارو که فقط واسه پوله و مادر بدبخت رو جون به جون میکنن تا جواب ...

ممنونم عزیززززم  انشالله سلامت و پاینده باشید و آرامش بر تک تک لحظات زندگیتون جاری باشه….

اره واقعا یک ماهه از بارداریم با گریه و استرس و احساسات متناقض همراه بود…. فکر کن عاشق موجودی هستی که در درونت داره رشد میکنه اما ترس از دست دادنش نمیزاره بهش دست بزنی باهاش حرف بزنی 😭😭😭😭 و این عذاب …. 

عذاب وجدان …

امیدوارم خداوند دوباره ابن بچه رو بهم ببخشه  تا بتونم مادری رو تجربه کنم و احساساتم رو سر و سامون بدم…

دعامون کنید…

من بعد از سونوی ان تی که جریانشو بهت کفتم ایندفعه ازمایش غربال دوم یعنی نقص لوله عصبی یاهمونAFP ریسک ...

عزیززززم کامل میفهممت انشالله که چیزی نیست و خیالت راحت راحت میشه به جز آرزوی خوب و دعا کاری ازمون ساخته نیست… امیدوارم این روزهای تلخ و سیاه بهره‌برداری و خوشی تموم بشه ‌و خاطره ای بشه ….

عزیززززم کامل میفهممت انشالله که چیزی نیست و خیالت راحت راحت میشه به جز آرزوی خوب و دعا کاری ازمون س ...

نه منکه خداروشکر بخیر گذشت الان پسرم دوسال و نیمشه. انشاالله برای توهم بزودی خبر خوش میدی بمون

سلام دوستان عزیزم

هزاران هزار بار شکر که رحمت خدا شامل حال ما هم شد😭😭😭 

بچه سلامته شکر خدا🤗

البته فعلا جواب qfpcr  رو گرفتم 

ولی هزاران بار شکر که با ریسک ۱ به ۸ بچه سالمه 

خواستم یادگار باشه اینجا برا دوستانی که با ریسک بالا نا امید و مضطرب دارن روزها رو سپری میکنن

ان‌شاءالله چیزی نیست و سال دیگه این موقع کوچولوت بغلته وقت اذانه برات دعا می کنم لطفا لطفا وقتی جواب ...

عزیزم شکر خدا شکر خدا بچه سالمه ممنونم که در بدترین روزهای زندگیم در کنارم بودید

انشاله عزیزم 🥰الان میدونی فندقت چی میگه؟!! میگه مامانی بخدا من هیچیم نیس خیالت راحت کم خودتو بابایی ...

عزیزم شکر خدا شکر خدا بچه سالمه ممنونم که در بدترین روزهای زندگیم در کنارم بودید

سلامت باشی عزیزم خدا نگهدار نی نیت باشه فقط استراحت کن بعذش چیزی نیست.. وای خدا نی نی شما هم دخمله؟ ...

تو سونو گفت دختره ولی امروز که جواب رو‌ گرفتیم مشخص شد یه پسر شیطونه که مامانشو یه ماهه جون به لب کرده😂😂😂 

طفلکم خیلی بهش استرس وارد کردم