2777
2789
شما چرا نخوندید تا الان. من که دغدغه زیاد داشتم من کلا سه سال مدرسه نرفته بودم از نهم تا یازدهم فقط ...

خب الان میخوای چیکار کنی؟

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا نخوندید تا الان. من که دغدغه زیاد داشتم من کلا سه سال مدرسه نرفته بودم از نهم تا یازدهم فقط ...

منم نخوندنم جریان داره و البته تنبلی هم کردم

الان دوازدهمی؟

کاربری من و دوستم👭

آره 

خب پس نگران نباش بابا، فکر کردم مثل منی

ببین فقط شروع کن سال اول قبول نشی هم چیز زیادی و از دست ندادی ولی همینکه بخونی پایتو قوی کردی واسه سال بعد، تمرکزت رو بذار رو امتحانات نهایی

کاربری من و دوستم👭

خب پس نگران نباش بابا، فکر کردم مثل منی ببین فقط شروع کن سال اول قبول نشی هم چیز زیادی و از دست ندا ...

هیع ما پسرا سربازی هم داریم اگه قبول نشیم 🙃😂

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
چیشد این دوسال رو نخوندین ؟ 

چیشد که بماند چون طولانیه

بیشترشو خودم مقصر بودم کنکور و جدی نمیگرفتم درس نمیخوندم و برام مهم نبود،من اگه یه چیزیو بخوام صدمو میذارم واسش اما موضوع اینه رشته مورد علاقم از اول تجربی نبود هنر دوست داشتم و...خلاصه بگم خیلی اشتباه کردم 

کاربری من و دوستم👭

چیشد که بماند چون طولانیه بیشترشو خودم مقصر بودم کنکور و جدی نمیگرفتم درس نمیخوندم و برام مهم نبود، ...

هیع منم به خاطر درآمد اومدم این رشته اصلا علاقه خاصی نداشتم 

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا