2777
2789
از فنی حالم به هم میخوره درسم خیلی خیلی خوب بود ولی نخوندم از بچگی دیر شروع کردم من چهار سال مدرسه ن ...

یعنی ۱۰ سالگی اول خوندی؟

غاری که از ورود به آن ترس داری ، حاوی همان گنجی است که به دنبال آن هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایم خوابت بهم ربخته واسترسی که داری باعث تشدیدش میشه سعی کن ارامش داشته باشی روزها نخواب از نوشیدنی کافیین ددر استفاده نکن دمنوش بهار نارنج وبابونه قبل خواب میل کنید 

شبا گل گاو زبون اسطو خدوس  يا سنبل طيب دم كن بخور  يا تركيب عرقش با عرق بهار نارنج از ...

ممنون عزیزم🤍

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
چرا رشته فنی نمیرید  هرکی رو میبینم کل روز یا گریه میکنم یا برا کنکور میخونه

بخاطر حرف خونواده و بیشترش علاقه شخصیم🥲💔

نابودم 😭😭

من از فردا میخوام شروع کنم نا امید نباش

همه این راه ها رو رفتم تهش هیچی نیست الان گریه کردن بی فایدست سرزنش کردن خودتم همینطور،دو ماه بعد خوده الانتو درک نمیکنی میگی چرا شروع نکردم

کاربری من و دوستم👭

تایم خوابت بهم ربخته واسترسی که داری باعث تشدیدش میشه سعی کن ارامش داشته باشی روزها نخواب از نوشیدنی ...

ارامشو که نمیشه

تا قهوه نخورم مغزم فعال نمیشه اصلا💔💔

من از فردا میخوام شروع کنم نا امید نباش همه این راه ها رو رفتم تهش هیچی نیست الان گریه کردن بی فاید ...

شما چه رشته ایی هستین 

من از فردا میخوام شروع کنم نا امید نباش همه این راه ها رو رفتم تهش هیچی نیست الان گریه کردن بی فاید ...

شما چرا نخوندید تا الان.

من که دغدغه زیاد داشتم من کلا سه سال مدرسه نرفته بودم از نهم تا یازدهم فقط می‌رفتم امتحان ها رو میدادم و خیلی پایم ضعیف بوده

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا