2777
2789

خانوما من عید میخام مانتو کتی مشکی بدوزم .بنظرتون پارچه ی مشکی ساده خوبه یا کتان لمه شاین که اکلیلی هستند؟کدومش شیک و مجلسی تره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر چی اینستا دیدم این روزا

بالاتنه گلدوزی بود با آستین های کلوش پلیسه

چون خواستی با مد پیش بری ، گفتم 🙏🏻

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من هر چی اینستا دیدم این روزا بالاتنه گلدوزی بود با آستین های کلوش پلیسه چون خواستی با مد پیش بری ...

اره دیدم از اونا اما آستین کلوش دارم آستین میخام از این منجوق های آویز دار کار کنم 

مرسی عزیزم بنظر خودمم قشنگ تر میشه

پارچه ی ساده من دوختم زیاد جالب نشد ی چیز معمولی ولی کتان لمه بشدت خوشگله تصمیم دارم کرمی بگیرم مجلسی بدوزم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
پارچه ی ساده من دوختم زیاد جالب نشد ی چیز معمولی ولی کتان لمه بشدت خوشگله تصمیم دارم کرمی بگیرم مجلس ...

عزیزم این مدل که گذاشتم آستینش خوبه؟فقط آستینش مدنظرمه با پارچه کتان لمه

عزیزم این مدل که گذاشتم آستینش خوبه؟فقط آستینش مدنظرمه با پارچه کتان لمه

اره قشنگه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی