2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخاد..

316 بازدید | 42 پست

دلم مرگ میخاد چون ی مادر ی لیاقتم که بخاطر زر زدنای بقیه راجب جنسیت بچم از خودمو بچه تو شکمم زده میشم...دلم مرگ میخاد که اینقدر ضعیف النفس هستم..دلم مرگ میخاو چون عذاب وجدان چیزایی که به ذهنم رسیده و باشوهرم دعوا گرفتم داره میکشتم...امشب خونه اقوامش دعوت بودیم داییش گفت چیه بچت گفتم دختره گفت من همون اول رو دیوار خطونشون کشیدم بچه شمادختره،روبه منوشوهرم،بعد گفت خب برید از همین حالا شروع کنید جهیزیشو بخرید،دوبار اینو گفت..گفتم ان شاالله اون روزو ببینم که دارم براش جهیزیه میخرم،خودش دوتا پسر داره..شوهرم گفت حالا که برا پسراهم باید بفکر زمین و خونه باشی که..اومدیم خونه اخرش باشوهرم بحثم شد هرکثافتی بود از دهنم اومد بیرون،گفتم بخاطر توبچع من دخترشد،گفتم تونطفت ضعیف بودکه دخترشد،گفتم حالم از همتون بهم میخوره دیروز کلی ذوقشو داشتم حالم خوب بود..گفتم باعث شدید از خودمو بچم بدم بیاد..گفت توخودت پسرمیخاسی وگرنه بیدی نبودی که به این بادا بلرزی..به تمام اقوام بی فرهنگش ناسزا گفتم،گفتم مادرتم پسرمیخاس ازم،ریشع میخاس،گفتم کاش هیچوقت پسردار نشم که نسل باباتو ادامه بدم همون داداشت که پسر اورده براشونو بچسبن..حالم از خودم بهم میخوره کاش بمیرم کاش کاش😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم چرا ؟ 

میدونی من چقدر دلم میخواد بچه م اول سالم بعد دختر باشه؟ 

من وشوهرم همیشه دعا میکنیم دختر باشه 

بعدم حالا مگه پسر شاهزاده بود که ریشه میخوام ازت؟ نیاری مسل شاه منقرض مسشه تخت پادشاهیش رو هوا میمونه؟ 

دختر به این گوگولیییی🥲 

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

اگه پسر میخواستی میرفتی آی وی اف این مسخره بازیا چیه همه میدونن احتمال دختر و پسر شدن ۵۰ ۵۰ هست حالا واسه بعدی برو اگه بازم بچه میخوای

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

همه مثل همین ،تقصیر همدیگه انداختن فقط کمی سبکت می‌کنه ،طفلک اون مسافر در راه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم بارداری بیخود حرص و جوش نخور ، بچه ت متوجه میشه حالت خوش نیست یا چیا میگذره بیرون روش خیلی اثر داره

بیشتر مواظب خودت و تو دلیت باش

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..
وای عزیزم چرا ؟  میدونی من چقدر دلم میخواد بچه م اول سالم بعد دختر باشه؟  من وشوهرم همیش ...

بخاطر حرفای اوناس حال بد من..بخاطر اینکه میخان تخت پادشاهیشون بی جانشین نمونه