2777
2789

کتاب خون هست؟آخه اکثرا فایل میخونن خیلیا 

کدوم کتابو خیلی دوس دارینو هیچوقت یادتون نمیره؟ترجیحا جدید باشه 

کتاب خیلی خوبه ،اگه فرصت داشته باشین

منتظرم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کتاب میخونم ودوست دارم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

3 دقیقه در قیامت کتابیه که یادم نمیره

آره منم تودوران مجردی خوندم وهنوزتوذهنمه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

در حال حاضر دارم کتاب من چراغها را خاموش میکنم رو میخونم 

واقعا هیچ کتابی نیست که خیلی دوست داشته باشم ولی سعی میکنم بخونم و یاد بگیرم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

داداشم.تا یه کتابو تموم نکنه هم نمیره بعدی هفته ای یدونه میخونه.کمر به همت بسته همه آثار داستایوفسکیو بخونه

کلا ۱۵ سالشه 😭💕

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من که دودل بودم نسبت به محتواش یعنی واقعی بود؟ بعدش که خوندم جرات نداشتم غیبت کنم بعد چند روز پرید

واقعی بودنش بله واقعی بود 

شنود هم خیلی عالیه به نظرم بعد سه دقیقه در قیامت شنود بهترینه ولی بهتره مستند صوتی شو گوش کنی چون کتابش طبق حرف های راویش بیش از نصفی اش حذف شده چون راجع به یه سری افراد که معروفن حرف زده و دیده بوده حذفش کردن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲