2777
2789
عنوان

آهنگای قفلیتونو معرفی کنید

158 بازدید | 25 پست

خوشحال میشم بشنوم :)

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

napıyosun mesela ترکیه

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دخترم هر روز میاد از مدرسه یه چیزی تو مخم فرو میکنه

امروز میخوند علی الگوی ابوذر و سلمانههههه.انقدر بدم میتد از شعراش ولی هی تو ذهنم پلی میشن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

والا دخترم هر روز میاد از مدرسه یه چیزی تو مخم فرو میکنهامروز میخوند علی الگوی ابوذر و سلمانههههه.ان ...

وای عزیزممممم😭😂🤣

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

خواب،امیر رضا خیری

تنهایی،لنا

بلندم کن،دوباره(دوباره اسم خوانندشه)

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

خواب،امیر رضا خیریتنهایی،لنابلندم کن،دوباره(دوباره اسم خوانندشه)

مرسیی

ریمیکس بد مست فرهاد فرهادی و امیر تتلو قفلیم شده

بااینکه ازصدای جفتشون خوشم نمیاد مخصوصا فرهاد فرهادی

از ۱:۵۵دقیقه ب بعدش گوش بده خیلی قشنگه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀