2777
2789
عنوان

با خواستگارم قرار گذاشتم بیایین تعریف کنم😛

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 37 پست
نمیتونم قبول کنم طرف منو ببینه و خودش پسم بزنه به خاطر ظاهرم حداقل باید یکبار شده عکسمو دیده باشه و ...

من تا حالا سه مورد این شکلی داشتم و من خودم نخواستم اصلا به این فکر نکردم ممکنه طرف نخواد😂

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا سه مورد این شکلی داشتم و من خودم نخواستم اصلا به این فکر نکردم ممکنه طرف نخواد😂

خداروشکر 

باور کن یکی از مهمترین عللش همین بوده که از این موضوع ترس نداشتی

ولی حالا خود ادم به کنار بالاخره خانواده هم میفهمن داستان چی بوده دیگه

من میریزم به هم

خداروشکر  باور کن یکی از مهمترین عللش همین بوده که از این موضوع ترس نداشتی ولی حالا خود ادم ب ...

کلا من موافق خاستگار سنتی نیستم، اون سه موردم چون عزیزانی معرفی کرده بودن و نمیخواستم لطفشونو بی منت کنم یکبار رفتم دیدم و هر سه تاشون داستان شدن برام بخصوص یکیشون!

کلا من موافق خاستگار سنتی نیستم، اون سه موردم چون عزیزانی معرفی کرده بودن و نمیخواستم لطفشونو بی منت ...

الان متاهلین به سلامتی؟

حالا من نسبت به سنتی گارد ندارم فقط باید منو دیده باشه

اخه عرضه ی تبدیل رل زدنو در پسش تبدیلش به شوهر رو ندارم☺💔😂

الان متاهلین به سلامتی؟ حالا من نسبت به سنتی گارد ندارم فقط باید منو دیده باشه اخه عرضه ی تبدیل رل ...

بله متاهلم

عرضه نمیخواد فقط از اول باید آدم درستی و انتخاب کنی

خواستگار سنتی اینکارو نمیکنه حتی ما بعد قرار هم حرف زدیم نگفت رسیدی یا نه

نمیدونم سمت شما چجوره‌ ولی اگه شب قرار گذاشته باشید و‌خودشم شما رو نرسونه و از شما خوشش بیاد سمت ما این مدلی رفتار میکنه

حداقل تجربه من اینه