2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اگه بچه نمیخواست غلط کرد اقدام به بارداری کرد

دوماه بود اغه مغه میکرد من فکر کردم قضیه کارشه نمیاد نزدیکم شه.. ماه اخر نیومد حتی اصلا نزدیکم شه فقط دوبار نمی‌دونم چیشد ک اومد همون دوبار باردار شدم😭

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
دوماه بود اغه مغه میکرد من فکر کردم قضیه کارشه نمیاد نزدیکم شه.. ماه اخر نیومد حتی اصلا نزدیکم شه فق ...

بچه رو نندازیااااااااا ، اصلا ب انداختن فکر نکن ، برو درخواست طلاق بده ، ی لایحه تصویب شده اگ زن دوم بدونه مرد زن داره بیاد تو زندگیش زندان داره ، برو شکایت کن بگو خیانت میکنه البته قبلش مدرک جمع کن

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

خدا لعنت کنه زنه رو وخدا شوهرت سرعقل بیاره اشنایی کسی نداری؟ برو کلانتری بگو اینطوری شده شوهرم به ز ...

پیاماش دارم ولی اگر نشون کسی بدم میکشم😭یا از خونع میندازتم بیرون

نندازیا حرامه

حتی اگه با انداختنش تو این دنیا زندگی راحتتری داشته باشی اون دنیا چجوری میخوای جواب یه قتل رو بدی؟  

فقط از خدا بترس و به خودس توکل کن حتما کمکت میکنه

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
پیاماش دارم ولی اگر نشون کسی بدم میکشم😭یا از خونع میندازتم بیرون

انقدر ترسو نباش، شماره زنه رو هم دربیار،پیام‌ هارو نشون خانوادش بده

شوهرت تعقیب کن ،ابرو زنهه رو ببر،

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خودت فک میکنی چکارکردی به سمت اون عوضی کشیده شدع؟ مشکلی بودع؟

از  لحاظ زیبایی بخدا تعریف نمیدم زیبا اندام همین بهداشت پاکیزگی خونه داری محبت فداکاری و.. همه چی عالی من فهمیدم اون کثیف بوده قبل من هم نامزد داشته بخاطر گوهکاریاش نتونست تحملش کنه😔این تو‌نگو کلا کثیف 

انقدر ترسو نباش، شماره زنه رو هم دربیار،پیام‌ هارو نشون خانوادش بده شوهرت تعقیب کن ،ابرو زنهه رو بب ...

۵ماهه خونه نمیاد اخع من چطور تعقیبش کنم از کجا بدونم کی میرع تیش از کجا شمارش در بیارم😭