2777
2789
عنوان

شاباله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7824 بازدید | 398 پست
مرسی عزیزم میشه بگی کی بچه دار میشیم

بهتره فعلا روابط رو درست کنید بعد باردار رشی توی پریودت مشکل داری؟

عقب جلو میشه یا تنبلی تخمدان داری

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چکار کنم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بهتره فعلا روابط رو درست کنید بعد باردار رشی توی پریودت مشکل داری؟ عقب جلو میشه یا تنبلی تخمدان دار ...

آره یه سال و نیمه اقدامیم شوهرمم واریکوسل داره

حالا بدون توجه به اینا حستون چی میگه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

آره دقیقا حرفات درسته  خونه خودمم فعلا ولی از بس چند روزه دعوا کردیم میخواستم فردا ولش کنم

نه نرو چون حس میکنم بری اتفاقات بدتری میفته اما اشتی میکنید شرایط ب قبل برمیگرده و با هم خوب میشین یکی باید کوتاه بیاد بخاطر بچه کوتاه بیاین و سر مسائل الکی دعوا نکنید همسرتم پشیمونه اما نمیدونه چجوری پا پیش بذاره برا اشنی

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
آره یه سال و نیمه اقدامیم شوهرمم واریکوسل داره حالا بدون توجه به اینا حستون چی میگه

ان شالله باردار میشین وزنتون رو یکم پایین بیارین 

ببین اگر بخوای برج ۸ بارداری میبینم