2777
2789
عنوان

شاباله ام

7822 بازدید | 398 پست

سلام

اعیاد شعبانیه مبارک🌺

تاپیک دیروز ب لطف دوستان ترکید😡

لطفا رعایت کنید،احترام نگه دارین صبوری کنید و سوالتون رو فقط یکبار بپرسید

هرکسی بگه رنگ لباسم اول اسمم ماه تولدم رشته تحصیلیم اکس و نکس و رلم کیه و.... بااحترام جواب نمیدم

منظورم اینه سوالات مسخره نپرسید لطفا

تاکید میکنم صبوری کنید تا ب ترتیب جواب سوالاتتون رو بدم

فقط یک بار سوالتون رو مطرح کنید دوستان

ممنون از اینکه اول احترام خودتون و بعد احترام من رو نگه میدارین

تاپیک بازه من فقط تا حدود ۱ ساعت سوالات رو جواب میدم اگر سوال داشتین یک بار بپرسید مجدد ک انلاین شدم پاسخگو هستم

لطفا ب احترام خودتون تاپیک رو نترکونید

حس ششمی هم نیاد

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

جواب سوالاتون خیلی سریع توی ذهنم میاد برای همین اشتباه تایپی هم دارم،همینجا بابت این مسئله عذر خواهم

سوالاتتون رو فقط یک بار بپرسید

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 خیلی خنده دارید شماها

درست میفرمایید

بد نیست لبخند ب لبتون میاریم

من راجب دانشگاهم میخام بدونم قبول میشم ؟؟

تلاش کنی حتما قبول میشی

سلام من این ماه باردارم؟

سلام نه عزیزم این ماه اگرم باردار بشی ثمربخش نیس

اما بارداری برج ۳ یا ۳ ماه اینده برات میبینم