2777
2789

اون ب من بدی کرده ، چرا حالش خوبه؟ چجوری میتونم امتقام بگیرم؟ با بی رحمی ولم کرد چرا بابد ب راحتی با دوست دختر جدیدش ب زندگیش ادامه بده؟ راه حلی دارین؟ چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرت به غیر از نابودی خودت هیچ چیزی برات به ارمغان نمیاره واگذارش کن به خدا چرخ فلک یه روز جوابش و میده دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره

هیچکسی از این دنیا بدون پس دادن جواب واسه بدی هاش نمیره

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

تا وقتی این تفکر رو داری و از خدا حال بده کسی رو میخوای زندگیت تاریک و همین حال داری... ببخش و رد شو دلتو صاف کن و از این کینه نفرت دور شو... قانون جذب رو بخون.. 

آقا هستم... 🌱
تا وقتی این تفکر رو داری و از خدا حال بده کسی رو میخوای زندگیت تاریک و همین حال داری... ببخش و رد شو ...

چی بگم خسته شدم واقعا، باید جواب پس بده ، نمیتونم ببخشمش ، خودش اومد خودشو بزور کرد تو زندگیم ، یهو رفت بدون دلیل