2777
2789

من چند ماهی بود میخواستم گوشی بخرم و کیفیت دوربین برام مهم بود خلاصه بین آیفون ۱۳  و سامسونگ s23  اولترا ،  آیفونو انتخاب کردم که البته چون اکبند ۱۳ پرومکس الان نیست یعنی خیلی کم و خیلی گرونه به یه موبایل فروشه آشنا گفتم آیفون ۱۳  کار کرده برام اورد که باتری ۱۰۰ بود ‌و خیلی تمیز و همه چیزش اوکی بود ... حدودا یه ماهی دستمه تا اینکه از یه هفته قبل خودبه خود هرازگاهی روشن و خاموش میشد و این آخرا دیگه هر پنج دیقه خاموش میشد بعد خودش روشن می شد یعنی اعصابم داغون شد 😭😭 بردم بهش نشون دادم گفت بزار آپدیتش کنم و یا ریست احتمالا درست بشه ولی دیشب گفت درست نشد من داشتم سکته میکردم آخه ۷۵ میلیون پول گوشی دادم هنوز دو ماه نشده این آخه چه بدبختی شد واسش اومد این که هیچ مشکلی نداشت 😭😭😭😭 گفت بزار اینجا ببینم چی میشه... به خدا چند نفر تو آشناهامون ازش گرفتن دست دو هیچ مشکلی نداشته گفت شانس تو اصلا نمیدونم چی شده 😭😭 از هر چی آیفونه متنفر شدم حماقت محضه دست دوم گرفتم اونم آیفونی که این همه محدودیت داره کاش s23 اولترا میگرفتم والا کیفیت دوربینشم عالیه 😭😭 دعا کنید درست شه فقط بفروشمش از شرش راحت شم 

مامان های مهربون سلام ! 💞

یه کانال باحال هست تو ایتا به اسم " دورهمی مامان ها" 

خیلییی باحاله .

کلی مطالب مفید داره .

اینجا نمیشه لینک گذاشت . فقط آیدی میزارم خودتون اولش @بزارید و پیداش کنید .

dorehami_mamanha

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم آیفون ها باتریشون اصلا خوب نیست 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

چقد گرون گرفتیش آیفون ۱۳ که ۴۸تومن بود یا من خبر ندارم 

اخه یکی از آشناهامون نو گرف همین قیمتی که گفتم

کاش اولترا میگرفتی از هرنظر زده رو دست آیفون

چقد دست دومش گرون حساب کرده باهات