2777
2789
عنوان

از ترس ساس ها خوابم نمیبره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6768 بازدید | 150 پست
برید گوگرد بگیرین کل خونه رو دود بدید یکی دو روزم نباشید خونه بعد بیاید دیگه نیستن

ما دیگه اون شهر نیستیم همه چیز خونه فلز هستش ....

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
یکی از دوستان ما دچار شده بودن سم پاشی کردن اوکی شد

مشکل همینه خانوادم راضی نمیشن سم پاشی کنن میگن تاثیر نداره البته بیشتر بستگی به سمب که زدن داره

میتونی ازشون بپرسی چه سمی زدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ نشنیده بودم

شهرداری من نشنیدم

از سایت دیوار بزن سم‌پاش خودش میاره واست بالا

نیرو خدمات سم پاش دارن باید برید از خونه بیرون چند ساعت و کل خونه رو حتی وسایلش و لباساتونو سم پاشی کنن کامل

هم بدون بو هستش هم ضرر واسه لباس و الیاف اصلا نداره. نهایتا بعدش همه رو با اب گرم بشورین

فقط رو خوراکی نپاشن

سم پاشی  سم مخصوص از مغازه سم فروشی بخرید و بپاشید  تمام ملحفه ها رو هم با آب داغ بشویید ...

بهشون میگم اینکارو بکنید میگن فایده نداره

خیلی بستگی به سم داره

شما خودتون چه سمیو استفادا کردین؟

نمیدونم والا ولی مال انقدر زیادن توروز روشن هم‌ میبینیشون

کدوم شهرین

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
مشکل همینه خانوادم راضی نمیشن سم پاشی کنن میگن تاثیر نداره البته بیشتر بستگی به سمب که زدن داره میت ...

عزیزم خیلی وقته دیگه باهاشون درارتباط نیستیم از اون محل رفتیم کلا شماره ای چیزی ندارم 

ولی خب از بیرون پول دادن اومدن سم پاشی کردن خودشونم تا دو روز رفتن خونه پدرش زندگی کردن تا ساس ها تو سم ازبین برن

برید گوگرد بگیرین کل خونه رو دود بدید یکی دو روزم نباشید خونه بعد بیاید دیگه نیستن

اره اینو شنیدم یه سریا گفتن تاثیر داشت یه سریا گفتن اصلا تاثیر نداشت

مشکل همینه خانوادم راضی نمیشن خونه رو خالی کنن میگن چند روز بریم کجا؟ خونه دزد میاد و فلان

تمام سوراخ سمبه های خونتون حتی جا کلیدی رو ببندید و تو همه جای خونتون قرص برنج بزارید واسه یه اتاق دو سه تا بسه تا دو روز خونه رو ترک کنید بعد دو روز بیاید و درو پنجره رو باز کنید تا بو بره...بهد ده روز مجدد همین کارو کنید تا ساسایی ک از تخم در اومدن هم بمیرن قبل اینکه بتونن تخم بزارن و تمام راحت میشید تضمینی

اره اینو شنیدم یه سریا گفتن تاثیر داشت یه سریا گفتن اصلا تاثیر نداشت مشکل همینه خانوادم راضی نمیشن ...

ما گوگرد زدیم سم پاش اوردیم همه وسایلو شستیم هیچ تاثیری نداشت ب جز این

البته قرص برنج بزارید سریع باید خونه رو ترک کنید گاز ازاد میکنه خطرناکه

یادمه چندین مارمولک خشک شده پیدا کردیم بعد قرص برنج ولی ساسا رفتن ک رفتت

اره اینو شنیدم یه سریا گفتن تاثیر داشت یه سریا گفتن اصلا تاثیر نداشت مشکل همینه خانوادم راضی نمیشن ...

نه بابا چند روز نیاز نیس 

یه نصف روز یا چند ساعت نهایتا

برو سایت دیوار و کاری ک بت گفتمو بکن زنگ بزن پیگیری کن وبگو چند ساعت باید از خونه بریم بیرون راهنماییت میکنن