2777
2789
عنوان

از ترس ساس ها خوابم نمیبره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6771 بازدید | 150 پست
اره اینو شنیدم یه سریا گفتن تاثیر داشت یه سریا گفتن اصلا تاثیر نداشت مشکل همینه خانوادم راضی نمیشن ...

خونه حیاط داره؟

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من حدودا یک ماه پیش جای نیش ساس روی دستم دیدم. شب ها تا صبح بیدار بودم انقد نیش می زدن. من ت ...

چه خوب راحت از بین رفت کاشکی برا ما هم اینجوری ریشه کن بشه

اخه ما قبلنم تجربه ساس رو داشتیم به این راحتیا نمیرفت

اره اینو شنیدم یه سریا گفتن تاثیر داشت یه سریا گفتن اصلا تاثیر نداشت مشکل همینه خانوادم راضی نمیشن ...

وا چرا راضی نشن مگه خودشونو نیش نمیرنن 

مگه بدنشون نمیخاره

چطور میتونن انقدر بیخیال باشن عجبا. 

الان باور  کن بدنم داره میخاره انقدر حساسم

وای کاش ب حرفت گوش نمیکردم زدم تو نت بدنم خارش گرفته😭آره من تجربه دارم یبار تو خوابگاه افتاده بود ب ...

اهوم عذاب این حشره😭

خانوادم راضی نمیشن انجام بدن میگن اینجوری نمیره چی بگم بهشون قانع بشن انجام بدم خسته شدم دیگه

شهرداری من نشنیدم از سایت دیوار بزن سم‌پاش خودش میاره واست بالا نیرو خدمات سم پاش دارن باید برید ا ...

اخه ما همسایمون داشت میگف کولی هزینه این سم پاشایی بیرون کرده ولی نرفتن خانوادمم وقتی اینو شنیدن راضی نمیشن انجام بدن

تمام سوراخ سمبه های خونتون حتی جا کلیدی رو ببندید و تو همه جای خونتون قرص برنج بزارید واسه یه اتاق د ...

اتفاقا قرص برنجو زیاد شنیدم ولی خیلی خطرناکه واقعا ریسکه انجام دادنش 

خانوادم قانع نمیشن هر چی بهشون میگن  میگن یا تاثیر نداره یا خونه رو خالی کنیم دزد میاد😐

ما تو مسافرخونمون داشتیم با سمم از بین نرفتن اتاقارو خالی کردیم شعله آتش گرفتیم وسایلم گذاشتیم تو افتاب کامل نرفتن ولی کم شدن