2777
2789
عنوان

از ترس ساس ها خوابم نمیبره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6767 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نم از نم و رطوبت تو چوب هستش مبل یا هر چیز دیگه ای که خونه شب روشن باشه نمیاد بیرون و مادرم با نفتالین فراری داد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
فکر نم از نم و رطوبت تو چوب هستش مبل یا هر چیز دیگه ای که خونه شب روشن باشه نمیاد بیرون و مادرم با ن ...

برید گوگرد بگیرین کل خونه رو دود بدید یکی دو روزم نباشید خونه بعد بیاید دیگه نیستن

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
نه بابا بعضیا از دست اینا حتی خونه وسایلشونو اتیش زدن

عزیزم خونه ی بابام داشتن باید ببینی منبعشون کجاس.اونا انواع و اقسام سم هارو امتحان کردن.سم مایع بهترینش بود.منبعش هم فهمیدن از توی پشتی های خونه بود.اونا رو که دورانداختن به کل ریشه کن شد

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

تازگی مسافرت رفتید؟ یکی از اقوام ما بعد از مسافرت این مشکل پیش اومد براشون آخر مجبور شدن وسایل رو جمع کنن یک جا و اومدن واسشون سم پاشی کردن کل خونه رو و بعد از چند روز برگشتن خونشون مشکل حل شد، امیدوارم برای شما هم حل بشه

یعنی کسی نیست تجربه منو داشته باش بیاد دلداریم بده😭

از داروخانه یا عطاری سم برسودا بخر (آمپولی شکله)

بگو سم آمپولی برسودا میخام

اندازه به نخود یا کمتر همه جا خونه بزن 

داخل کابینتا زیرش بالاش

چارگوشه خونه. داخل اناق خابها

هر جا فکرت میرسه بزن

من خونه قبلیم سوسک ریز ریز  داشت میزدم ریشه کن شدن. 

ولی بزن گوگل ببین توضیحاتش نوشته واسه ساس خوبه یا نه

عزیزم من حدودا یک ماه پیش جای نیش ساس روی دستم دیدم.

شب ها تا صبح بیدار بودم انقد نیش می زدن.

من تمام ملافه ها رو شستم.پتوهارو هم شستم.

روزی دوبار هم کل اتاق جارو می کشیدم باید دو هفته هر روز جارو بزنی.

همه جارو جاروبرقی بکش.

بایه های کمد .میز .تمام سوراخا

روی فرش.

لبه فرش.

خداروشکر نابود شدن.

منم اولش سرچ کردم خیلی ترسیدم انقدر که نوشته بودن نمیشه از بین ببریشون.

باید انقد جارو بزنی که تخم هاشون هم از بین بره 

نه گلم بزن تو نت میبینی شکلشو خدا سر دشمنم نیاره

وای کاش ب حرفت گوش نمیکردم زدم تو نت بدنم خارش گرفته😭آره من تجربه دارم یبار تو خوابگاه افتاده بود ب رختخوابا و بالشامون نمیدونم از کجا ولی خیلی درگیر بودیم تا یمدت،همه چیو باید با آب داغ شست و سم پاشی کرد محلو