2777
2789
عنوان

سلام لطفا حمله نکنید فقط یه سوال دارم خواهش میکنم درست جواب بدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 127 پست
چند خوبه بدون در نظر گرفتن مشگلات ؟

۲۸تا ۳۲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا کنین ب خودتون بستگی داره اگه تواناییشو دارین ک ی خانواده رو مدریت کنین هم از نظر مالی هم اخلاقی خب وقتشه اگرم نه ک فقلا تلاشتونو کنین تا ب اون توانایی برسین 

همش ب خودتون بستگی داره

بازم همه میپرن😅😂

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

شوهرم ۲۵ سالش بود که با من ازدواج کرد 

خیلی بچه بود 

و هنوز هم که بالای ۳۰ سالشه خیلی بچه است 

مردها هیچوقت بزرگ نمیشن 😂 

ولی اگر حس میکنی میتونی مسئولیت زندگی رو بپذیری اصلا نگران سنت نباش 

خواستگاری و ازدواج هم فرآیند طولانی ایه 

یعنی از الان شروع کنی شاید سال دیگه یه کیس خوب گیرت بیاد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اصلا تو جامعه که هستم یه چیزایی میشنوم و میبینم که مغزم سوت میکشه  چند سالگی خوبه بدون در نظر ...

باید ببینی کی خودت شرایطشو داری اینجا همه سنه بالا میگن بعد کسی دختر بهت نمیده 

ببین کی میتونی از پس ی خانواده بر بیای

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

قبلنا پسرا زودتر پخته میشدن تو سن ۱۸ تا ۲۰ سالگی ازدواج میکردن ولی الان پسرا مسئولیت پذیر نیستن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عقل داریم پول نداریم 

خوب اگه عقل درست تصمیم بگیره میتونی ب راحتی ب پولم برسی

اگه شغل درس حسابی نداری و آدم مسئولیت پذیری نیستی که کلا بیخیال شو فعلا