2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری های اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 24926 بازدید | 153 پست
من همین هفته دادم از 😐😐😐پس چرا هیچکدومو برای من قبول نکرد ! جفتشم بیمه تامین اجتماعی داشتم! شرای ...

نه شرایط خاصی نداشتم سونو رو ولی آزاد بودها کلا هیچ بیمه ای قبول نمیکنه سونو فقط آزمایش خون و قبول کردن منم همین تازگی دادم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من بهداشت سر نزدم بیمارستان های علوم پزشکی دولتی رو رفتم توی خود بیمارستان با تامین اجتماعی از من ه ...

غربالگری رو آره آزاد حساب میکنند معمولا ولی بقیه آزمایش ها رو از بهداشت بهشون برگه میدن رایگان هست بیمارستان های تأمین اجتماعی هم رایگان هستن با هزینه اندک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید استان هامون متفاوته که اینطور شده من تو شهر خودمون دیگه معروفترین سونوگرافی رو رفتم از هفته قبل ...

احتمال قوی تاثیر داره .اینجا هرکسی برای خودش هرسازی بخواد میزنه و باید هزینه رو تقبل کنی

ولی هرجا رفتم گفتن غربالگری اختیاریه و هزینه اش پای خودتون 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

نه شرایط خاصی نداشتم سونو رو ولی آزاد بودها کلا هیچ بیمه ای قبول نمیکنه سونو فقط آزمایش خون و قبول ک ...

باز خوبه ازمایشو قبول کردن

توی بیمارستانم گردن نگرفتن ازمایشو با بیمه چه برسه بیروت 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

غربالگری رو آره آزاد حساب میکنند معمولا ولی بقیه آزمایش ها رو از بهداشت بهشون برگه میدن رایگان هست ب ...

خیلی خوبه باز اینجوری باشه

خداکنه همه ی شهرا باشه

تهران رو که میگم بیمارستان‌کاملا دولتی هم گردن‌نمیگیره

دکتر هم بهم گفت حتی ! غربالگری شخصیه اگر بخوای بنویسم و هزینه داره وگرنه اجازه نداریم بنویسیم اگر مریض قبول نکنه و با بیمه نیست!

هزینه هارو براساس قیمتی که دادن گفتم عزیز من نوشتم که ازاد رفتم ولی بیمارستان علوم پزشکی تهرانم این ...

زن داداش من چند روز پیش تو پارسه سلفری انجام داده پنج میلیون و نیم 

سونو ان‌تی رو یک و نیم داده

اوهه خیلیییی گرون گفتن چه خبره بابااااا انومالی امروز میرم ۷۹۰ غربالگری اول سونو ۶۹۰ آزمایش ۴۸۰ دومی ...

والا گفتن و پرداخت کردیم

مثلا ازمایشو چندجا زنگ زدم حدودا ۱۰۰ تومن تا ۱۵۰ تومن فرقش بود

بیمارستان دولتی ام که پدرت درمیاد یه ازمایش خون بدی یا وقت سونو بگیری توی تهران !باید قشنگ از دوهفته سه هفته قبل وقت بگیری اونم با ناز و ادا وقت میدن ! مثلا سونوی دوم رو گفت قیمت زیاد فرق نداشت 

سر اون قید ۳۰۰ _۴۰۰ اضافه رو زدم و رفتم شخصی!جای خوب 

زن داداش من چند روز پیش تو پارسه سلفری انجام داده پنج میلیون و نیم  سونو ان‌تی رو یک و نیم داد ...

قیمت هارو چون ازاده هرجور میخوان‌ حساب میکنن

شما درست میگید.منطقه با منطقه هم حتی توی تهران فرق داره هزینه ها

دولتی ها هم یاد گرفتن یه بیمارستان مثلا میگه ۸۰۰ اون یکی میگه ما میگیم ۱ تومن چون آزاد شده

خیلی زیاده ما هم ازاد رفتیم

یه لحظه من شک کردم !دوستان‌گفتن زیاده و اینا حس کردم سرم کلاه رفته 😂🤣ولی خدایی هرجا زنگ زدم من خصوصی این قیمت بود !نهایت فرقش ۳۰۰ یا۴۰۰ بود منطقه به منطقه فرق میکرد مثلا

جای خوب و دستگاه درست درمون هزینه اش بیشتره

منم سونوز  ان تی یک و سیصد که تکمیلی فقط چهارصدشو داد.اونیکی سونو انومالی هم یک و سیصد داذم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

حتی از شکی که کردم الان چندتا آزمایشگاه و اینا زنگ زدم گفتن ازاده! بیمه ای وجود نداره فقط اگر دارید تکمیلی ببرید ببینید چی میگن!

سونو یا ازمایش ؟ ازمایش همین هفته دادم بخدا ۱/۵۰۰ هزار پول گرفتن 😐 سونو هم گفت ۱/۵۰۰ تا ۲ تومن با ...

منم هفته پیش غربالگری اول سونو دادم هم شکمی هم واژینال ۶۰۰ شد

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
گرونترین سنویی که دادم سنوی داپلرد(رنگی)بهترین جای اهواز ۷۰۰

شهرهای مختلف فرق داره.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
حتی از شکی که کردم الان چندتا آزمایشگاه و اینا زنگ زدم گفتن ازاده! بیمه ای وجود نداره فقط اگر دارید ...

مگه میشه نسخه ایی که متخصص زنان بنویس تا نسخه ایی که دکتر عمومی بنویسه تو شهر ما حداقل ۱۵۰.۲۰۰اختلافش