2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته استفاده میکنیهر روز میزنیهر روز حموم میری

هرروز بعد حمام وقتی موهام خشک شد و شب هم دو سه ساعت قبل خواب میزنم

حدودا سه ساله میزنم

من موهام به طرز وحشتناکی دچار ریزش شده بود چاره ای نداشتم دیگه الان پرپشته ولی میدونم اگه قطعش کنم همش میریزه

هرروز بعد حمام وقتی موهام خشک شد و شب هم دو سه ساعت قبل خواب میزنمحدودا سه ساله میزنممن موهام به طرز ...

چه حوصله ای داری سخت نیست؟

قیمتش چنده

شاید حالا قطع کنی حجمش کم شد ولی مثل اول نشدن 

چه حوصله ای داری سخت نیست؟قیمتش چندهشاید حالا قطع کنی حجمش کم شد ولی مثل اول نشدن

این جز کارهای اسون زندگیمه 😂 

من حتی اگه یک روز استفاده نکنم ریزشش رو میبینم شدیدا اعتیاداوره و قطعش باید قطره قطره ای و اهسته باشه تا زمانی نخوام باردار بشم مجازه و استفاده میکنم ولی برای ابرو به نظرم گزینه خوبی نیست چون وقتی بریزه خیلی محسوس در چهره مشخصه

منظورتون ماینوکسیدیله که برای ریزش مو استفاده میشه؟من استفاده میکنم و اگه قطعش کنم موهام شروع به ریز ...

عزیزم برلی موها تاثیر داره؟ تا چند مدت تاثیرش میزاره 

من هم موهام کم پشته هم ریزش داره

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
عزیزم من دیدم یکی بدنش بهش حساسیت نشون داده بود کل بدنش شده بود در از مو توی مرکز لیزر دیدمش

واای پس چیکار کنم میدونم خیلی عوارض داره ولی خسته شدم ازبس مث بقیه دخترا موهام بلند و پرپشت نیست و همش میریزه

واای پس چیکار کنم میدونم خیلی عوارض داره ولی خسته شدم ازبس مث بقیه دخترا موهام بلند و پرپشت نیست و ه ...

خوشگلم پوست پیاز و رزماری باهم قاطی کن با شامپو برای موهات خیلی خوبه 

البته قبلش یه تست کن که یه وقت حساسیت نداشته باشی 

خوشگلم پوست پیاز و رزماری باهم قاطی کن با شامپو برای موهات خیلی خوبه البته قبلش یه تست کن که یه وقت ...

پوست پیاز که خشکه ؟ رزماری خشک دارم باید بجوشونم؟

مرسی عزیزم

پوست پیاز که خشکه ؟ رزماری خشک دارم باید بجوشونم؟مرسی عزیزم

آره عزیزم پوست پیاز که خشکه ،، آره با رزماری قاطی کن تو آب خیلی کم که باهم مخلوط شن بزار بجوشه بعد که خنک شد با شامپو قاطی کن ،، ولی اول تست کنیا ،، هر هفته باید درست کنی اخه زیاد بمونه خاصیتشو از دست میده ،، من خودم از این نتیجه گرفتم امیدوارم توهم نتیجه بگیری خوشگل ❤️

آره عزیزم پوست پیاز که خشکه ،، آره با رزماری قاطی کن تو آب خیلی کم که باهم مخلوط شن بزار بجوشه بعد ک ...

مرررسی قشنگم ایشالا که جواب بده بیام همینجا بهت بگم 

فدای تووو💕🌸