2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری های اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 24956 بازدید | 153 پست
آره برای منم ۵۰۰ شد انومالی امروز میرم که گفتن ۷۹۰

ببخشید با چه دفترچه ای

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببخشید با چه دفترچه ای

شهر با شهر فرق داره

و روستا به روستا

توی شهرای بزرگ‌گرون تره.دولتی ها بیمارستان، حدوا ۳۰۰تا ۴۰۰ ارزون تر میشه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید با چه دفترچه ای

دفترچه اصلا قبول نمیکنن آزاد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سلام

مرداد 1403

سونو 5 و 8 هفته هرکدوم تقریبا 400ت شد. بیمارستان خصوصی

سونوی غربالگری اولم یا همون nt 12هفته  1100شد تقریبا

ازمایش غربالگری اولم 700تومن که

آزمایش غربالگری دومم 17/18هفته، گفتن حدود 1900میشه

نمیدونم بیمه تکمیلی چقدرشونو پرداخت میکنه! هنوز پرداخت نکرده