2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری های اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 24964 بازدید | 153 پست
منم سونوز  ان تی یک و سیصد که تکمیلی فقط چهارصدشو داد.اونیکی سونو انومالی هم یک و سیصد داذم

منم بردم تکمیلی اولیشو که فعلا هیچی تحت بررسی هستش🤣

دومی رو هم باید ببرم، پیگیر اولی ام بشم

فک کنم تویی شهرهای دیگه یه سوبسید و بودجه ای براش قرار دادن ولی تهران هیچی !

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بردم تکمیلی اولیشو که فعلا هیچی تحت بررسی هستش🤣 دومی رو هم باید ببرم، پیگیر اولی ام بشم فک کن ...

منم شیراز هستم والا برا سونو ان تی و انومالی هرجا زنگ زدم زیر ۱۳۰۰۰۰۰ نبود و همه گفتن آزادهست.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پس اهواز خیلی خوبه😃😃 تازه ما ناراحت بودیم گرونه

نه اهواز خوب بوده.شیراز زیر یک و سیصد سونو ان تی و انومالی من هرجازنگ زدم نبود

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نه اهواز خوب بوده.شیراز زیر یک و سیصد سونو ان تی و انومالی من هرجازنگ زدم نبود

تازه من با بیمه تامین اجتماعی .

کس هایی تکمیلی دارن بعضی جاها معتبر با ۳۰ .۴۰ هزار تومان انجام‌ میدن

مگه میشه نسخه ایی که متخصص زنان بنویس تا نسخه ایی که دکتر عمومی بنویسه تو شهر ما حداقل ۱۵۰.۲۰۰اختلاف ...

برای غربالگری فقط زنان مینویسه دیگه

عمومی که اصلا اجازه شو نداره ! هزینه هارو پرسیدم ازشون

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

پس اهواز خیلی خوبه😃😃 تازه ما ناراحت بودیم گرونه

نه حسابی کیف کنید.اینجا سرگردنه اس هرکسی تیغش ببره میتونه ببره 😅

برای غربالگری فقط زنان مینویسه دیگه عمومی که اصلا اجازه شو نداره ! هزینه هارو پرسیدم ازشون

🙁🙁چرا ندارن.

من میدی حالا متخصص زنان نداشتم..میرفتم عمومی میگفتم مثلا ی سنو تشکیل قلب برام بنویس

تازه من با بیمه تامین اجتماعی . کس هایی تکمیلی دارن بعضی جاها معتبر با ۳۰ .۴۰ هزار تومان انجام‌ مید ...

خیلی خوب هست بخدا.من نمیدونستم تا اینکه دحتر داییم از  شهردیگه اومد شیراز براعمل چشم قیمتارو که دید پشیمون شد گفت شهرخودمون با نصف قیمت انجام میدن.تازه قیمتارو که ازش گرفتم فهمیدم چقدر فرق دارن شهرها باهم دیگه  

من همین امروز مطب بودم سونو غربالگری اول رو دوتومن میگرفت

چی بگم والا ! یهو بچه ها گفتن او چه خبرهههه حس کردم رفتم امریکا قیمت دادم 😅 مثل اینکه بهداشت قیمتاش بهتره

ولی خب من دستگاه هاشون رو قبول ندارم

قلب جنین من که خونریزی داشتم رو بزرگترین بیمارستان دولتی تهران تشخیص نداد ! گفت سقط میشه ولش کن !

رفتم شخصی همینی که الانم قیمت داد صدای قلب قشنگشم حتی توی هفته ی ۶ تقریبا اخراش بود برام گذاشت گوش کردم و خیالم راحت شد از هفت دولت خداروشکر

خیلی خوب هست بخدا.من نمیدونستم تا اینکه دحتر داییم از  شهردیگه اومد شیراز براعمل چشم قیمتارو که ...

اره.

ولی من اهواز برا عمل چشم اینها شیراز میایم.

چون متقعدیم دکترهاشون بهتره.

که مثل اینکه اونجا بهشون گفتن.

دکترهای اهواز هم خوبن

والا همچین چیز خوبیم نیست خود این غربالگری و اینکه تو خیلی از کشور ها انجام نمیشه و اون کشور هایی هم که انجام میشه برای بارداری های پر خطر که تو خانواده سابقه داشتن و سن هم بالای ۳۵ یا ۴۰ سال بوده انجام می‌شده...یکم دوستان قبل از انجام دادنش تحقیق کنن. خیلی از دکترا میگن باید انجام بدی و همینطور اطرافیان ولی لطفا خودتون چندتا مقاله به روز چه ایرانی چه خارجی بخونید و سطح آگاهی تون رو ببرید بالا و ببیند چی برای بچه تون واقعا خوبه..یکی از اقوام ما تو غربالگری گفتن بچه مشکل داره باید سقط بشه ولی پدر و مادرش  انجام ندادن الان هم ی دختر ۶..۷ ساله کاملا سالمه..منم خودم انجام ندادم دکتره میخواست بزنه خودشو گفت با مسئولیت خودتون گفتم باشه الانم بچه ام سالم و اوکی. توی اون غربالگری هم که از مایع کیسه آبه یا چی یادم نیست چون انجام ندادم نمونه برمیدارن همین کار باعث افزایش احتمال سقط میشه...بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.