2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری های اول و دوم

24920 بازدید | 153 پست

سلام مامانی های قشنگ

شاید براتون سوال باشه هزینه غربالگری های اول و دوم چقدر میشه و بخواید حساب و کتاب کنید.

توجه کنید هزینه هایی که میگم برای نیمه دوم سال ۱۴۰۲ هستش!

هزینه آزمایش خون اول حدودا ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزارتومن

سونوی غربالگری اول مراکز آزاد و نیمه دولتی حدودا ۱/۳۰۰هزارتومن تا ۱/۵۰۰ هزارتومن. 

توی مراکز دولتی من از بیمارستان پرسیدم گفتن حدودا ۷۰۰ هزار تومن تا ۱ میلیون تومن متغیر. خودم رفتم بیرون که بهتر بود

برای هزینه آزمایش خون دوم غربالگری ۱/۵۰۰ هزار تومن هزینه میشه

و برای سونوگرافی دوم ۱/۵۰۰ هزار تومن تا ۲ میلیون تومن

توی بیمارستان دولتی گفتن حدودا ۱/۱۰۰ هزار تومن اینجورا میشه.

توجه کنید که بیمه تامین اجتماعی هیچ کدوم رو قبول نمیکنه و ازاده.( دستشون درد نکنه خیلی لطف میکنن! نه که چیزای دیگه رو مثلا خیلی تقبل میکنند و به کار میاد وبه درد میخوره! اسمش بیمه است و به درد لای جزر دیوارم نمیخوره!) و میتونید ببینید که بیمه تکمیلی تون  تقبل میکنه هزینه ها یا حداقل نصفش رو بپردازه یا نه ! بستگی به بیمه خودتون داره.باید برید از مرکز مربوطه بیمه بپرسید

ولی خب انجامش یک عمر خیالتون راحت میکنه و خدای نکرده از ضرر های بعدش برای شما و تو دلی عزیزتون جلوگیری میکنه.

انشالله همگی نی نی های سلامتی به دنیا بیارید و شادیتون هزار برابر بشه 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

آزمایش غربالگری دوم و بیمه تامین اجتماعی قبول کرد واسه من شد ۱۳۰ تومن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدمیگن بچه بیارید نسل جوان نداریم بااین قیمتا مگه میشه بچه اورد تازه این فقط آزمایش هاشه بقیه اش دیگه بماند

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
خیلی هزینه ها رو زیاد گفتی  سونو برای من ۵۰۰ شد

آره برای منم ۵۰۰ شد انومالی امروز میرم که گفتن ۷۹۰

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خیلی هزینه ها رو زیاد گفتی  سونو برای من ۵۰۰ شد

هزینه هارو براساس قیمتی که دادن گفتم عزیز

من نوشتم که ازاد رفتم ولی بیمارستان علوم پزشکی تهرانم این قیمتارو داد به من و منم گفتم 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

به نظرم هزینه رو زیاد گفتین من دوقلویی سونو انومالی رفتم ۱۲۰۰ شد خصوصی هم بود با هیج جا هم قرار داد نداشت برای غربالگری اول خون هم رفتم آزمایشگاهی که قرار داد داشت برامون دوقلویی ۵۰۰ گرفت

آزمایش غربالگری دوم و بیمه تامین اجتماعی قبول کرد واسه من شد ۱۳۰ تومن

من همین هفته دادم از 😐😐😐پس چرا هیچکدومو برای من قبول نکرد ! جفتشم بیمه تامین اجتماعی داشتم!

شرایط خاص داشتید؟ 

بعدمیگن بچه بیارید نسل جوان نداریم بااین قیمتا مگه میشه بچه اورد تازه این فقط آزمایش هاشه بقیه اش دی ...

دیگه نی نی داشتن اینارو داره.هرچیه به پای پدر ومادره دیگه 

آره برای منم ۵۰۰ شد انومالی امروز میرم که گفتن ۷۹۰

سونو یا ازمایش ؟ ازمایش همین هفته دادم بخدا ۱/۵۰۰ هزار پول گرفتن 😐

سونو هم گفت ۱/۵۰۰ تا ۲ تومن با طول سرویکس و اینا تموم میشه

طول سرویسک رو توی بیمارستان علوم پزشکی دادم ۳۰۰ تومن شد ! بیرون بیشتر بود

به نظرم هزینه رو زیاد گفتین من دوقلویی سونو انومالی رفتم ۱۲۰۰ شد خصوصی هم بود با هیج جا هم قرار داد ...

کجا سونو رفتید ؟ کدوم مرکز؟

چه خوب گرفتن

بعدمیگن بچه بیارید نسل جوان نداریم بااین قیمتا مگه میشه بچه اورد تازه این فقط آزمایش هاشه بقیه اش دی ...

آزمایشگاه های که برای بهداشت هست هزینه نمیگیرند تا اونجا که من میدانم برای سونوگرافی هم اونایی که تأمین اجتماعی هست بیمه اشون بیمارستان های تأمین اجتماعی هزینه نمیگیرند 

من خودمون توانایی موندن تو شلوغی رو ندارم با این شکم همه رو میرم خصوصی البته تکمیلی هم دارم به هر حال هرکس با شرایطش می‌تونه پیش بره

آزمایشگاه های که برای بهداشت هست هزینه نمیگیرند تا اونجا که من میدانم برای سونوگرافی هم اونایی که تأ ...

من بهداشت سر نزدم بیمارستان های علوم پزشکی دولتی رو رفتم

توی خود بیمارستان با تامین اجتماعی از من هزینه گرفتن ! گفتن غربالگری دیگه جزو تعهدات بیمه و دولت نیست !

منم میرم خصوصی و بعدش میبرم تکمیلی تا بدن یا ندن

ولی تامین اجتماعی رو هیچ جا بخدا قبول نکردن و گفتن نمیشه

شاید تهران اینجوری ساز نامخالفه !

سونو یا ازمایش ؟ ازمایش همین هفته دادم بخدا ۱/۵۰۰ هزار پول گرفتن 😐 سونو هم گفت ۱/۵۰۰ تا ۲ تومن با ...

اوهه خیلیییی گرون گفتن چه خبره بابااااا انومالی امروز میرم ۷۹۰ غربالگری اول سونو ۶۹۰ آزمایش ۴۸۰ دومی ام که فقط آزمایش خون بود با تامین اجتماعی ۱۳۰ تومن