الان خانواده همسرم تماس گرفتن باهمسرم وبه بهانه بردنش اونجا خیلی گیر دادن که بریم طبقه بالا خونشون زندگی کنیم.یه ساله عروسی کردیم هرروز گیر میدن بیاین اینجا زندگی کنید حالا ازلحاظ رفتاری بدک نیستن ماهم مشکل مالی داریم کمی ولی عقیده من اینه بخورم نخورم نپوشم کسی بالاسرم نیس راحتم نظر شما چیه میتونم سر کنم با یه خانواده دیگه تویه ساختمون اینم بگم دوطبقس در مجزا هم نداره خیلی ازشراکت بیزارم و میترسم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نرو اسی،من تو کوچه خانواده همسرم خونه ساختم ،الان حدود یک سال و نیم که اومدم توخونم بعد ۱۴،۱۵سال مستاجری الان باز میخوام اینجا رو بزارم برم مستاجری ،دوری دوستی نکن نکن نکن
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷