2777
2789
عنوان

مشورت مشورت تروخدا تجربه دارابیاید خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 35 پست
من بالاسر مادرشوهرم اینام خیلی خوبن کاری ب کارم ندارن اصلا  ولییییییییی باید آدم جداباشهههه ...

اره دقیقا مادره ازالان خودشو زده به مریضی من حقیقتن حال خودمم ندارم چ برسه به اونا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ازدواج چون هنوز رابطه ها مستحکم نشده، اصلا زندگی توی یک ساختمون پیشنهاد نمیشه. خواهی نخواهی رفت و امدت خریدت، همه چی تحت نظره،، انتظار دارن بهشون سر بزنیی و کار داشته باشن. بری

به همسرت بگو، اول ززندگی اختلاف و دللخوری پیش میاد 

بگذار ما مستقل بشیم. 

مگه واقعا بی حاشیه باشن و اصلا کاری بهت نداشته باشن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
به هیچ عنوان  شوهر من گفت یک سال الان نزدیک ۳ساله  نرو حتی از گرسنگی مردی نرو  ادم ...

شوهر من گفت ۲ سال الان ۱۱ سال رو رد کرده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
وای چقدر حرص خوردم 😟 الان هر چقدر میگم بریم  میگه تا عید الان میگه تابستان  تابستان می ...

نه عزیزم هیچوقت دل نمیکنن

من شوهرم یه پسره ، میگه اینجا آخرش مال خودمه ، کجا ول کنم برم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
وای چقدر حرص خوردم 😟 الان هر چقدر میگم بریم  میگه تا عید الان میگه تابستان  تابستان می ...

شمام شریکی؟ منم حاظرم برم سرکار صب تا شب پول کرایه خونه بدم ولی شریک کسی نشم

نه عزیزم هیچوقت دل نمیکنن من شوهرم یه پسره ، میگه اینجا آخرش مال خودمه ، کجا ول کنم برم

دقیقا ماهم همین شرایطو داریم واسه بزرگه خونه جدا خریدن و مجرده وهروقت کاری چیزی باشه باید همسرم انجام بده میگه طبقه بالاهم واسه شما.واسه کلفتی خیلی زرنگن

دقیقا ماهم همین شرایطو داریم واسه بزرگه خونه جدا خریدن و مجرده وهروقت کاری چیزی باشه باید همسرم انجا ...

دوست خوبم 

میدونم تا تجربه نکنی قبول نمیکنی ، شایدم شرایط و رفتار شوهرت مجبورت کنه بری

بری تو خونه ای که آدمهاش الان خیلیییی خوب بنظر میان

میری .... ولی مثل من ، کارت بجایی میرسه که با قرص اعصاب میخوابی ، با قرص اعصاب بیدار میشی ، با قرص کار میکنی

بیجهت گریه ات میگیره

افسرده میشی ، صورتت ده برابر پیرتر از سن واقعیت میشه

بعد همون آدمهای خوب که باعث و بانیش بودن مسخرت میکننن

دوست خوبم  میدونم تا تجربه نکنی قبول نمیکنی ، شایدم شرایط و رفتار شوهرت مجبورت کنه بری بری تو ...

ن بابا من میدونم برم اونجا چ خبره میدونم صددرهزار به مشکل میخوررم

شمام شریکی؟ منم حاظرم برم سرکار صب تا شب پول کرایه خونه بدم ولی شریک کسی نشم

نه شریک چی 

طبقه بالا مادرش پدرش برادرش هستن 

طبقه پایین هم مال اوناست ما میشینیم 

عقل کن الان جلوش وایستا

بعدا هر حرفی بزنن یا بزنی تو مقصری و تمام 

تو همیشه مقصری تو ادم هستی تو ناسازگاری 

شوهرت هرچی اخلاق بد داره تا الان رو نشده همش رو میشه همش ها

نه عزیزم هیچوقت دل نمیکنن من شوهرم یه پسره ، میگه اینجا آخرش مال خودمه ، کجا ول کنم برم

والا شوهرم تک پسر نیس 

حالا خودش میدونه بین بچه هاش فرق میزارن 

ولی با این حال هوای خانوادش رو داره 

ببینی من از این زندان خلاص میشم🤐😭

نه شریک چی  طبقه بالا مادرش پدرش برادرش هستن  طبقه پایین هم مال اوناست ما میشینیم  ...

افرین دقیقا هرچی کناربیای تومیشی مقصرداستان چون اوناخانوادشن مخصوصا همسر من اگه بهش بگن بمیر میمیره