2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😞

2685 بازدید | 86 پست

قراره جدا بشم منو شوهرم خیلی بهم دیگه بدکردیم

دیروز خیلی یهویی گفت که برو دوست ندارم و نمیخوامت..حدودا۱۰روز دیگه قراره بیاد تکلیفمون روشن بشه...خیلی حالم بده از این بابت که زندگی بعداز طلاق چجوریه میتونم کنار بیام قوی باشم احساس میکنم روزی که همه بفهمن خیلی سخته که حتی بخوام از خونه برم بیرون میترسم پشت سرم حرف های بدبگن 

یه جور دیگه نگام کنن...بچه ها من خیلی سعی کردم به اینجا نکشه ولی اون دیگه گفت دوست ندارم نمیخواستم به خانوادم بگم ولی مجبورم کرد که بگم دیگه خانوادمم گفتن حق نداری برگردی و تمام..ولی اونی که بیشتر از همه ضربه میخوره زنه من همش،۲۰سالمه😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم خدایا دردی که میدی صبرشم بهم بده

خدا بهترینها رو نصیبت میکنه فقط صبوری کن و قدر خانوادتو بدون خیلی از خانما از جمله خودم بخاطر اینکه خانواده ای نداریم داریم میسوزیم

دندون لقو پرتش کن بیرون 

کاش منم ۲۰سالگی‌طلاق میگرفتم.

الان ۲۸سالمه و با دوتا بچه میخوام‌طلاق بگیرم.

ببین‌تو جقدر از من جلوتر هستی و میتونی آینده خوبی واسه خودت بسازی .مطمعن باش زندگیت خوب میشه وقتی تلاش کنی واسه خودت.

منتظر نباشی یکی‌دیگه بیاد و خوشبختت کنه تو‌خودت باید خودتو نجات بدی.منو تویی که از شوهر اول شانس‌نداشتیم‌مطمعن‌باش از دومی هم‌شانس‌نمیاریم.

برنامه ریزی کن ببین‌ میخوای واسه آیندت چیکار‌کنی؛واسه برنامه هات تلاش کن .شروع کن از اول .فکرکن هیجوقت این‌ روزاییکه متاهل بودی تو زندگیت نبوده .

کاش منم ۲۰سالگی‌طلاق میگرفتم. الان ۲۸سالمه و با دوتا بچه میخوام‌طلاق بگیرم. ببین‌تو جقدر از من جلو ...

انشاءالله خدا کمگت کنه خواهر نا امید نباش خدا بزرگه توکلت بخدا باشه

خدایا شکرت🙏