2777
2789
عه

تو چرا همش یکی دو روز وارد سایت شدی؟😂 یه ماهی هست همش اینه نگاه میکنم یکی دو روز وارد شدی چجوریاس😂😂😂

شایدم چند تا کاربر امیرعباس هست😂

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید اینطور میگم ولی خانوادتم دیدن افکارت اینه لایقت دیدن تو 16 سالگی پخت وپز کنی و بقول خود ...

خودت داری میگی رفتگر من اگه بخوام با پول میتونم بگیرم خب ولی خب اصلا علاقه ندارم درس تو فامیلای ما ی چیز بیخوده عزیزم الان دختر خالم ۱۵ سالشه عقده یا آبجیام ۱۳ ۱۴ رفتن چرا الان به کلاس زبان و آرایشگری علاقه دارم جفتشونو میخوام برم باشگاهم ک میرم اصلا به درس وقت ندارم

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....
تو چرا همش یکی دو روز وارد سایت شدی؟😂 یه ماهی هست همش اینه نگاه میکنم یکی دو روز وارد شدی چجوریاس😂 ...

چون تعلیق شدم جدید میزنم چند شب پیش با یه آقا دعوا کردم

اقاهستم🚫.      💔😔
دختر ترک تحصیل کرده مگه چشه؟طرف مهندسه ادبش از بچه ۵ ساله کمتره درس به چ دردم میخوره آخر باید زیر بچ ...

عزیزم همین تفکرت که میگی چه درس بخونم چه نخونم آخرش باید زیر بچه عوض کنم مشکل داره 

از بچگی کردن تو مغز ماها که توانایی مون فقط درحد بچه داری و شوهر داریه 

منظورم دهه هشتاد و نود بود بیشتر عزیزم شما که از خودمونی😄

بله تا حد زیادی حق هم دارید نسل جدید خیلی تفکراتشون راجع به نجابت و ... با ماها فرق داره... اما ازدواج زودهنگام هم واقعاً چاره کار نیست...کم ندیدیم و نشنیدیم که طرف متاهله اما دوست پسر هم داره

ای کاش اخلاقیات و اعتقادات تو جامعه کم رنگ نمیشد... حتی اگر اعتقاد شرعی و مذهبی هم نداشته باشیم،بازم ایرانی که هستیم...دختر ایرانی به نجابت و در دسترس نبودن و دم دستی نبودنش همیشه شهره آفاق بوده... کاش کسانی که دختر دارند به دختراشون یاد بدن ارزش روح و جسم یه دختر باباتر از اینه که یه پسر ببخشید هرزه بیاد سوءاستفاده کنه ازش و روح و جسمش رو لگدمال کنه و بعدم بره... کم ندیدیم تو همین نی نی سایت که دخترا تاپیک میزنن که عشقمون بعد عشق و حال ولمون کرده رفته چیکار کنیم برگرده؟(روزی حداقل دو سه تا تاپیک این مدلی میبینم)...کاش کسانی که فرزند پسر دارند از همون بچگی این رو ملکه ذهن پسراشون بکنند که نباید با حرمت و آبروی دخترها بازی کنند

مشکل خیلی ریشه ای و عمیق تر از این حرفاست...ازدواج زودهنگام شاید مثل یک مسکن عمل بکنه اما درمان اصلی و واقعی مشکل نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم همین تفکرت که میگی چه درس بخونم چه نخونم آخرش باید زیر بچه عوض کنم مشکل داره  از بچگی کر ...

مشکل داره یا نه نمیدونم ولی خب حقیقته با درس تو ماها ک به جایی نرسیدن

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....
حق داره والا، الان همه دخترها اسید شدن زود واکنش میدن، ما دهه شصتی ها گازهای نجیب بودیم ☺️☺️😚

همه دخترا؟

دهه شصتی هایی دیدم بیا و ببین عزیزم ☺️☺️گاز نجیب زمانه خودشون بودن الان گرگ شدن 

همه نه بعضی ها!!!

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍