2777
2789
دختر ترک تحصیل کرده مگه چشه؟طرف مهندسه ادبش از بچه ۵ ساله کمتره درس به چ دردم میخوره آخر باید زیر بچ ...

خوشبخت بشی ایشالاه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ماهم این ضرب‌المثل رو داریم البته میگیم دختر خیار زیر برگه از این لحاظ که تا زیر برگ و تازه ست خوشمزست خیار از زیر برگ بره کنار میشه خیار سالادی که زیاد خواهان نداره منظور همون خاستگاره از دید مثبته نه از دید خراب بودن دختر و فلان 

کاربری دست منو خواهرمه🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره والا، الان همه دخترها اسید شدن زود واکنش میدن، ما دهه شصتی ها گازهای نجیب بودیم ☺️☺️😚

همه دخترها نه عزیزم... من دهه هفتادیم و داره سی سالم تموم میشه، خدا شاهده موقعیت همه کاری هم برام فراهمه، پدرم کارش جوریه که چند روز چند روز خونه نیست و مادرم هم فوت شده و غالباً تنهام...اما سرم تو کار خودمه، نه سرکار نه تو دانشگاه نه تو خیابون نه حتی تو فضای مجازی با هیچ پسری معاشرت ندارم یعنی ارزشم رو بالاتر از این میدونم که خودم رو دستمایه هوس این پسرای هوسباز کوچه و خیابون قرار بدم...و امثال من کم نیستند که چارچوب برای خودشون قائلند و بنده هوس و شهوتشون نیستند...همه دخترهای مجرد رو به یک چوب نرونید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
همه دخترها نه عزیزم... من دهه هفتادیم و داره سی سالم تموم میشه، خدا شاهده موقعیت همه کاری هم برام فر ...

منظورم دهه هشتاد و نود بود بیشتر عزیزم شما که از خودمونی😄

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خانواده همسرت چجور خانواده ای هستن که یه دختر ترک تحصیل کرده گرفتن برا پسرشون؟  عزیزم برو شبان ...

حالا گیر نده بهش

لابد خود پسره هم در همین حد درس خونده دیگه

قرار نیست همه مردا دکترا داشته باشن که

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دختر ترک تحصیل کرده مگه چشه؟طرف مهندسه ادبش از بچه ۵ ساله کمتره درس به چ دردم میخوره آخر باید زیر بچ ...

عزیزم ببخشید اینطور میگم ولی خانوادتم دیدن افکارت اینه لایقت دیدن تو 16 سالگی پخت وپز کنی و بقول خودت خونه داری خونه شوهر  نه که پیشرفت کنی برا خودت کسی شی 

اینم بدون خیلی فرقه بین اینکه یه مهندس جای بچشو عوض کنه یا یه دختر بیسواد ترک تحصیل کرده چون الان حتی اونایی که رفتگر شهرداری هم هستن اکثرا دیپلم و لیسانس رو دارن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A